U TRANSU Komentator oduševljen partijom Mitrovića (VIDEO)
AP Photo/Ian Walton

Srpski napadač Aleksndar Mitrović je protiv vicešampiona Evrope i Engleske Liverpula (2:2) u dva navrata zatresao mrežu i doneo klubu bod, iako je Fulam dva puta vodio. 

Srbin je oduševio ne samo navijače Fulama, nego celu Englesku, a komentator na čuvenom "Sky Sports" pao je u trans.

- Gooooool. Kakav udarac glavom Mitrovića, Alison nije imao šansu. To je bio neverovatan gol glavom - vikao je komentator posle prvog pogotka našeg asa. 

Srbin je u 33. minutu nadskočio 21 centimetar nižeg Trenta Aleksander-Arnolda za 1:0. Skočio je bukvalno preko njega i postigao pogodak sa druge stative nakon centaršuta sa desne strane. Potom je Liverpul izjednačio na 1:1, ali je Mitrović u 72. preokrenuo na 2:1, međutim Salah je spečio Fulam da na kraju slavi (2:2).

Mitrović je posebno bio moćan u odnosu na Liverpulovu odbranu, koja važi za jednu od najboljih na svetu, uz po mnogima najboljeg igrača na ovoj poziciji, Virdžila van Dajka. Ali, pored Srbina Van Dajk je izgledao kao malo dete, kao i  možda i najbolji desni bek  sveta Trent Aleksander Arnold, koga je Mitrović nadskočio.

OD "ANONIMUSA" DO LJUBIMCA "DELIJA", ODLAZAK "PREKO BARE" I JEDNA PORUKA KOJA JE PROMENILA SVE Degenek za "Alo!" najavljuje novi povratak na "Marakanu": Vratiću se u Zvezdu

Amerikanac Tim Rim, izjavio je da je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović "prava životinja" i da će londonski klub biti dobro sve dok Srbin postiže golove.

- Kada mu je dan, on je prava životinja i pokazao je to ponovo. Dokle god Mitrović postiže golove, mi ćemo biti na dobrom mestu - izjavio je štoper Fulama, a preneo Dejli mejl. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading