MANDARIĆ POSETIO FSS Jedan od najuspešnijih sportskih funkcionera čestitao Piksiju plasman na Mundijal (FOTO)
Printscreen

Jedan od najuspešnijih sportskih funkcionera sa ovih prostora Milan Mandarić, nekadašnji predsednik Porsmuta, Lestera, Šefild Venzdeja, Nice, Šarlroa i Olimpije, posetio je danas Fudbalski savez Srbije (FS S) i čestitao selektoru Draganu Stojkoviću na rezultatima. 

KAKAV ŽREB Ako crno-beli ispadnu od Kiprana, mogu na Hajduk iz Splita

 

 


Kako prenosi sajt FSS, Mandarić je tokom razgovora sa Stojkovićem i sportskim direktorom Stevanom Stojanovićem istakao da ih prijateljstvo veže još iz perioda kada su oni blistali u dresu Crvene zvezde i da mu je veoma drago što se za njihova imena vezuje preporod srpskog nacionalnog tima u poslednjih godinu i po dana. 

-Gospodin Mandarić je veliko ime u svetu biznisa i čovek koji je, gde god je radio, ostavio je pečat svojim idejama, vizijom i originalnim potezima. Od njega zaista ima šta da se nauči. Kada smo nedavno bili u Ljubljani i pripremali se za utakmicu protiv Slovenije, pozvao me je telefonom i poželeo sreću, ali je zbog privatnih obaveza bio sprečen da nas poseti. Sada je iskoristio boravak u Beogradu i došao je lično da nam čestita plasman na Svetsko prvenstvo. Raduje ga sve što se u poslednje vreme dešava oko naše reprezentacije i siguran je da ćemo i u Kataru dostojno reprezentovati srpski fudbal - izjavio je Stojković. 

 

 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading