RONALDO SE VRAĆA U MADRID? Španci pronašli rešenje, odriču se najboljeg igrača kako bi doveli Kristijana
Tanjug/Ap

Britanski mediji tvrde da Ronaldo želi po svaku cenu naredne sezone da igra Ligu šampiona, a zbog toga je spreman da se odrekne visoke plate. On trenutno u klubu sa "Old traforda" nedeljno zarađuje oko 420.000 evra. Portugalac nije iz privatnih razloga otišao sa Mančester junajtedom na turneju po Aziji i Australiji. Portugalac je poručio da ne želi da se vrati u Mančester junajted, iako menadžer "crvenih đavola" Erik ten Hag računa na portugalskog fudbalera u narednoj sezoni. Međutim, Mančester junajted će naredne sezone igrati Ligu Evropa, a Ronaldo želi da nastavi karijeru u klubu, koji će nastupiti u Ligi šampiona.

Ronaldo je nuđen brojnim klubovima, a prema poslednjim informacijama najveće interesovanje za portugalskog fudbalera je pokazao Atletiko, koji prvo mora da proda nekog igrača sa visokom platom da bi omogućio transfer portugalskog fudbalera.

RONALDO SE VRAĆA U MADRID? Španci pronašli rešenje, odriču se najboljeg igrača kako bi doveli Kristijana

EPA

 


Trener Atletika Dijego Simeone želi da se odrekne Grizmana, Alvara Morate ili nekog drugog fudbalera, koji ima visoku platu. Atletiko je otkupio ugovor Grizmana od Barselone. "Jorgandžije" su nudile francuskog fudbalera brojnim klubovima, koji nisu pokazali nikakvo interesovanje za Grizmana.

Ronaldo je prošle godine stigao u Mančester junajted, a ima ugovor sa "crvenim đavolima" do juna naredne godine. On je već igrao u Madridu, ali za Real sa kojim je osvojio tri Lige šampiona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading