TRANSFERI 19. JUL Bomba na "Marakani", Gvardiola odbio Nejmara
EPA

23.00 - Dragi čitaoci bilo bi to sve za danas. Sutra nas čekaju nova uzbuđenja na fudbalskoj pijaci. Laku noć!

22.50 - Prvi otkaz u Superligi 

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice saopštio je na zvaničnom sajtu da je sporazumno raskinuo saradnju sa dosadašnjim trenerom Aleksandrom Lintom.

Opširnije pročitajte OVDE.

22.22 - Levandovski potpisao

Barselona je zvanično potvrdila da je potpisala ugovor na četiri godine sa Robertom Levandovskim. Uprkos tvrdnjama nemačkih medija da obeštećenje ide i do 60.000.000 evra, Barselona na zvaničnom sajtu tvrdi da je 45.000.000 plus 5.000.000 kroz bonuse.

 

 

Otkrila je i da otkupna klauzula iznosi 500.000.000 evra.

21.55 - Bomba na "Marakani"

Aleksandar Pešić potpisao je za Crvenu zvezdu! 

Više o tome pročitajte OVDE.

21.21 - Siti u potrazi za štoperom

Iz Španije stižu vesti da Mančester Siti već nekoliko dana pregovara sa agentima Viljarealovog štopera Pau Toresa.

20.30 - Gvardiolino "ne" Nejmaru

Fudbalski šampion Francuske PSŽ ponudio je napadača Nejmara Mančester sitiju, ali je trener "građana" Pep Gvardiola odbio potencijalan transfer, prenosi Parizjen.

19.58 - Rendžers doveo igrača Liverpula

Glazgov Rendžers je potvrdio transfer engleskog štopera Bena Dejvisa iz Liverpula.

 

 

Potpisao je na četiri godine, a Redsima je plaćen oko 4.500.000 evra.

19.14 - Almerija predstavila pojačanje

Pohvalila se i Almerija novim pojačanjem. Za 7.000.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje je došao brazilski štoper Kaiki (18) iz Santosa.

 

 

18.30 - Inter želi Demirala 

Pošto je definitivno izgubio bitku za Bremera, Inter se okreće drugim štoperskim metama. Sada se šuška o interesovanju za Meriha Demirala iz Atalante za kojeg bi u Bergamo poslali keš i napadača Pinamontija kojeg Boginja juri odavno.

17.58 - Bajern predstavio De Lihta

Zvanično je: Matijs De Liht je novi fudbaler Bajerna!

 

 

17.05 - Zvezda predstavila pojačanje

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je pojačanje iz niškog Radničkog, mladog Stefana Mitrovića (19).

 

 

16.50 - Mrkela o dolasku Maksimovića 

Tokom dana je kao grom iz vedra neba odjekula vest da bi srpski fudbaler Nikola Maksimović mogao da se vrati u Crvenu zvezdu.

- Nikola Maksimović je veliki igrač, igra na najvišem mogućem nivou i uvek je interesantan kao neko ko je igrao u Zvezdi. U ovom trenutku nismo blizu dogovora, a šta će se desiti – videćemo - rekao je Mrkela tokom promocije Stefana Mitrovića.

16.10 - Bomba u Italiji

Juventus je izgleda dogovorio transfer Glejsona Bremera iz Torina! Javlja pouzdani novinar a počesto i klupski čovek Romeo Agresti.

15.43 - Seltik predstavio pojačanja

Iz Lorijana je na pozajmicu stigao nemački štoper Moris Jenc, a iz Kine je stigao australijski vezista Aron Moj koji je nekada nosio dres Hadersfilda. Tri godine zaredom je bio najbolji igrač u kineskom šampionatu, a Seltik ga je doveo na pozajmicu do kraja sezone. 

 

 

15.02 - Dauda još nije rekao zbogom fudbalu 

Abiola Dauda ima novi klub, u pitanju je Mohamedan iz indijske Kolkate.

 

 

14.14 - Japanac u Sosijedadu

Japanski krilni napadač Takefuša "Take" Kubo prešao je iz madridskog Reala u Real Sosijedad.

Tim iz San Sebastijana otkupio je 50% njegovog ugovora, što ih je koštalo 6.5 miliona evra.

13.45 - Šta će biti sa Kristijano?

Izgleda da je u slučaju Kristijano Ronaldo došlo do velikog preokreta. O čemu je reč pogledajte OVDE.

13.06 - Holender ide iz Partizana

Kako Partizan ne računa ozbiljno na Filipa Holendera, a Vašaš ga baš hoće, očekuje se lak dogovor oko uslova. Samo nije realno očekivati da crno-belih izvuku 500.000 evra uloženih u potpis ofanzivca, najpre u vidu pozajmice iz Lugana (50.000), kasnije i otkup od Švajcaraca (450.000).

12.43 - Rajković ide u Španiju

Španska Majorka nalazi se na korak od dovođenja srpskog golmana Predraga Rajkovića.

Naime, "jedinica" reprezentacije Srbije sigurno će ovog leta napustiti Rems, budući da mu narednog ističe ugovor, ali Francuzi zatežu oko obeštećenja. Majorka je ponudila 2,5 miliona evra, plus 500 hiljada kroz bonuse, a član Lige 1 traži više.

TRANSFERI 19. JUL Bomba na

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

 

 

12.22 - Pavlović slobodan

Danski fudbalski klub Brondbi potvrdio je na svojim zvaničnim stranicama da su sporazumno rakskinuli ugovor sa srpskom napadačem Andrijom Pavlovićem!

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog u Brondbi je stigao iz Rapida 2020. godine za 1,3 miliona evra i potpisao je ugovor na četiri godine. Međutim, nije se naigrao. Pogotovo u drugom delu ove sezone.

12.05 - O Barsi se priča

Kako je Barselona ovo uspela? Bili su na ivici bankrota, a onda su uspeli da dovedu dva igrača i potroše 300 miliona...

11.37 - Arsenal doveo još jednog igrača

Dosadašnji fudbaler Mančester sitija i ukrajinski reprezentativac Aleksandar Zinčenko, potpisaće ugovor sa Arsenalom do juna 2026. godine, prenose britanski mediji.
Ukrajinac je dogovorio lične uslove sa Arsenalom, a tokom nedelje odradiće lekarske preglede i potpisaće ugovor sa londonskim klubom. Britanski mediji navode da će Mančester siti za ovaj transfer da izdvoji 35 miliona evra.

11.10 - Barsa se rešava viška

Martina Brajtvajta više nećemo gledati u dresu Barselone! Kako sada stvari stoje ovaj igrač bi mogao da zaigra u Ajaksu.

10.52 - Milanova ekspedicija u Belgiji

Milanova ekspedicija predvođena Paolom Maldinijem i Frankom Masarom očekuje u sredu u Belgiji kako bi dogovorila transfera Šarla De Ketelara. Igrač je već dogovorio lične uslove, a ostao je dogovor sa Klub Brižom. 

10.30 - De Liht u Bajernovoj opremi

Holanđanin je ovog jutra potpisao ugovor sa Bajernom, a fotografi su uspeli da ga uhvate u opremi Bavaraca.

 

 

10.13 - Klaus i definitivno u Junajtedu

Pouzdani Fabricio Romano donosi informaciju da je Džonatan Klaus definitivno novi fudbaler Mančester Junajteda. Njega u toku dana očekuju medicinski pregledi, a obeštećenje Lensu iznosi oko osam miliona. 

10.10 - Bomba u Zvezdi

Odjeknula je detonacija na Apeninima! Nikola Maksimović neće preći u Leče, iako je sve bilo dogovoreno između kluba sa Via del Marea i Đenove, već je odlučio da se vrati u Crvenu zvezdu! Tu vest je objavio Filipo Veri, novinar odlično upućen u dešavanja u Lečeu

9.50 - Siti u ofanzivi na beka

Odlaskom Oleksandrea Zinčeka, Sitiju je nastala rupa po desnom boku. Ipak, to bi uskoro trebalo da se promeni, s obzirom da su Građani blizu dogovora sa Markom Kukurelom iz Brajtona. 

09.31 - Leva sve otkrio

Robert Levandovski objasnio zašto je došao u Barselonu.

- Više puta sam razgovarao sa Ćavijem. Znam koje su njegove ideje. Odluka da dođem u Barselonu bila je vrlo laka, jer sam tip fudbalera koji želi da igra i pobeđuje. Mislim da je to sa Ćavijem vrlo moguće. On zna da vodi klub kao što je Barselona, jer je bio sjajan igrač, a sada je i vrlo dobar trener. Ima sjajnu budućnost i želim da budem deo nje - rekao je Levandovski za zvanični sajt kluba.

09.10 - Beloti odlučio

Andrea Beloti više nije pod ugovorom sa Torinom i slobodan je u izboru nove sredine. Pominjali su se mnogi klubovi, ali, kako prenosi Tutomerkato, italijanski reprezentativac odlučio je da karijeru nastavi u Romi. Tako će Žoze Murinjo nakon Paula Dibale dobiti još jednog fantastičnog napadača u svom timu.

09.05 - Matićeva lekcija

Nemanja Matić je još jednom pokazao kakav je. Ovoga puta reč je o novom igraču Rome Dibali. Šta se tačno desilo pogledajte OVDE.

TRANSFERI 19. JUL Bomba na

EPA-EFE/Tim Keeton

 

 

09.02 - Jović ide?

Nemanja Jović ima ponudu Trabzona i kako sada stvari stoje mogao bi za tri miliona evra da napusti Partizan i preseli su u novi klub.

09.01 - Šta se dešavalo juče, pogledajte OVDE.

09.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen transferima na fudbalskoj pijaci. Uz alo.rs pratite najnovija dešavanja iz sveta fudbala. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading