BISER STIGAO NA MARAKANU Mitrović ispunio dečački san, već je ušao u srca "delija" (FOTO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

"Dejan me pitao posle utakmice da li želim da dođem u Zvezdu. Rekao sam da hoću. On je pitao da li obećavam, a ja sam rekao "da" i pružili smo ruku", izjavio je Mitrović na predstavljanju u Ljutice Bogdana i dodao: "Jako sam srećan što sam potpisao Zvezdu, veliki sam zvezdaš kao i cela moja familija. Zvezda je najveći klub na Balkanu i nadam se da ću ostaviti dubok trag u Crvenoj zvezdi".

Mitrović je istakao da jedva čeka da sarađuje sa trenerom Dejanom Srankovićem.

"Naravno, Mister Deki Stanković, najveće ime u srpskom fudbalu. Imam veliko poštovanje prema njemu i srećan sam što je video kvalitet u meni i doveo me u Crvenu zvezdu."

BISER STIGAO NA MARAKANU Mitrović ispunio dečački san, već je ušao u srca

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Zvezdu sam gledao pre nekoliko godina u Kanadi sa drugarima u kafiću, sada igram za Zvezdu", izjavio je Mitrović.

Zanimljivo je kako se novi fudbaler srpskog šampiona opredelio za broj 80 na dresu.

"Majka mi je rođena 1980. i volim Ronaldinja, zato broj 80 na dresu", rekao je Mitrović.

 

 

Brzonogi fudbaler istakao je da se ne plaši konkurencije i da od saigrača poznaje kapitena Milana Borjana i Aleksandra Kataija.


"Uvek će biti konkurencija. Videćemo gde Deki Stanković odluči da mogu da pomognem ekipi. Mogu da nametnem brzinu i dribling, volim jedan na jedan, direktan sam igrač. Odranije znam Borjana, on mi je komšija u Kanadi. Igrao sam fudbal sa njegovim mlađim bratom Nikolom tamo. Gledao sam Kataija u Torontu kad je igrao za Čikago i tad smo se slikali", rekao je Mitrović.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je da će klub sa Marakane dolaskom Mitrovića dobiti na brzini u igri.

"Zadovoljstvo mi je da predstavim naše treće pojačanje u prelaznom roku. Stefan Mitrović dolazi u okviru naše ideje da ubrzamo i podmladimo ekipu. Mlad je, odlikuje ga izuzetna brzina i igra na poziciji krila. Bila je priča da će doći i prošle zime. Najvažnije je da je sada ovde i da će biti lepa buducbnost Crvene zvezde", izjavio je Mrkela.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading