VELIKI PREOKRET Otkirvena Ronaldova sudbina u Junajtedu, trener je sve objasnio  (FOTO)
AP/Armando Franca

Erik ten Hag, menadžer Mančester junajteda, demantovao je glasine da će Portugalac Kristijano Ronaldo napustiti "Old Traford" ovog leta.

Jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala nije se pojavio na početku priprema "crvenih đavola", te će propustiti turneju po Aziji i Australiji, ali Holanđanin tvrdi da ta činjenica ne znači razlaz, čak naprotiv.

- Ronaldo ima ugovor do 2023. uz mogućnost produženja na još jednu sezonu. To znači da bi i posle naredne sezone mogao da ostane u našem klubu. Nije na prodaju. On mi je na pameti i radujem se našoj saradnji. Mislim da je sposoban da igra presing. U svojoj karijeri je demonstrirao da može sve. Postavio sam neke svoje zahteve u vezi stila igre, koje želim da gradim u budućnosti. Vrhunski igrač može tome da doprinese, a Ronaldo je taj - naveo je doskorašnji trener Ajaksa, a potom je dodao:

- Fudbaleri diktiraju kako igraš. Fudbaleri koji postižu golove su bitni za svaki tim. Oko njih se gradi ostali deo tima. Moraš da pobeđuješ od samog početka. Ne gledam daleko u budućnost. Imam strategiju, a ona je proces kojem treba vremena. Moramo za početak da se potrudimo da igramo kao pobednici - zaključio je Ten Hag.

Engleski mediji su spekulisali da je nezadovoljstvo portugalskog asa kulminiralo neigranjem Lige šampiona, a Španci su preneli šokantnu vest o botoksu koji ubrizgava u svoj polni organ.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading