TRANSFERI 24. JUN Bleki nagovorio Jovića, Srbin ide iz Milana, Portugalac ostaje u Junajtedu?
EPA

23.00 - Bio je ovo još jedan zanimljiv dan na fudbalskoj pijaci. Budite i sutra uz nas kada nas očekuju nova uzbuđenja. Do tada, laku noć!

22.30 - Suarez ipak ne prelazi u Ajaks?

Spekulisalo se poslednjih dana da bi Ajaks posle 11 godina mogao da vrati Luisa Suareza, ali situacija je malo jasnija nakon obraćanja trenera Kopljanika Alfreda Šrojdera koji je rekao da mu niko iz uprave nije ni nagovestio tako nešto.

21.40 - Beljerin postaje "jorgandžija"?

Pojedini evropski mediji pišu da je Atletiko Madrid zainteresovan za dovođenje Ektora Beljerina iz Arsenala.

TRANSFERI 24. JUN Bleki nagovorio Jovića, Srbin ide iz Milana, Portugalac ostaje u Junajtedu?

Tanjug/Ap

 

Španac se vratio sa pozajmice u Betisu, nije zgoreg podsetiti da su se Jorgandžije zimus rastale sa Kijeranom Tripijeom i nisu dovele pravu alternativu.

21.11 - Runi napustio derbi 

Slavni engleski fudbaler Vejn Runi saopštio je danas da više neće biti trener Derbi kauntija.

Engleski klub nije uspeo da opstane u Čempionšipu, pre svega jer mu je oduzeto najpre 12, a potom još devet bodova zbog kršenja finansijskih pravila.

 

 


Klub se umalo nije ugasio, a Runi i njegov tim herojski su priveli sezonu kraju i malo im je nedostajalo da dođu do cilja.

20.30 - Siti dovodi Filipsa za 52,5 miliona evra

Kalvin Filips prelazi iz Lidsa u Mančester siti za 52,5 miliona evra.

"Građani" će Lidsu platiti 49 miliona evra fiksno, a ostatak će doći kroz bonuse vezane za nastupe i uspehe veznog fudbalera.

Filips je čitavu profesionalnu karijeru proveo u Lidsu u kom je prošao i omladinsku školu kao lokalni momak.

19.40 - Runi napustio Derbi kaunti 

- Vejn Runi nije više trener Derbi Kauntija, objavio je engleski klub na svojoj zvaničnoj twitter stranici. 

-Moje vreme u klubu obeleženo je rolerkosterom emocija, usponima i padovima, ali moram da priznam da mi se izazov dopao", rekao je Runi za klupski sajt.

 

 

19.04 - Ronaldo ostaje u Junajtedu? 

- Fudbaler Mančester junajteda i portuglaski reprezentativac Kristijano Ronaldo najverovatnije će ostati u klubu sa "Old traforda", pošto će se početkom jula pojaviti na pripremama za novu sezonu, prenosi "Skaj sport". Više o tome pročitajte OVDE. 

17.42 - Legendarni golman ne odustaje 

- Legenda će braniti i u 40. godini života. Martin Stekelenburg ne planira kraj i produžio je ugovor sa Ajaksom do sledećeg leta. 

 

 

17.10 - Šveđani se interesuju za Mitrovića 

-Malme je veoma blizu angažovanja veziste Radničkog iz Niša, Stefana Mitrovića. Mladi reprezentativac Srbije je blistao prošle sezone na Čairu i sa 10 postignutih golova i dve asistencije zapao je za oko Šveđanima, koji ga hoće po svaku cenu.

16.45 - Origi u Milanu 

- Fabricio Romano tvrdi da će prelazak Divoka Origija u Milan biti ozvaničen tokom sledeće nedelje. Sve je dogovoreno još u maju, čeka se samo promocija fudbalera za kojeg se prethodnih nedelja raspitivao i Viljareal.

TRANSFERI 24. JUN Bleki nagovorio Jovića, Srbin ide iz Milana, Portugalac ostaje u Junajtedu?

EPA/ Peter Powell

 

16.15 - Krišito u Đenovi 

- Iskusni italijanski defanzivac Domeniko Krišito raskinuo je uzgovor sa Đenovom i postisao dvogodišnji ugovor sa Torontom. Krišito je u tri navrata ostvario 274 nastupa za Đenovljane i postigao 34 gola, a prošle sezone je sa Grifonima ispao u Seriju B. 

15.45 - Italijani se interesuju za čuvenog Urugvajca 

- Legendarni napadač iz Urugvaja Edinson Kavani, ima ponudu italijanskog kluba Salernitane. Klub iz Salerna je Kavaniju ponudio trogodišnji ugovor uz godišnju platu između 1.500.000 i 2.000.000 evra, ali i niz bonusa. 

TRANSFERI 24. JUN Bleki nagovorio Jovića, Srbin ide iz Milana, Portugalac ostaje u Junajtedu?

EPA-EFE/TIM KEETON

 

15.10 - Nije zadovoljan u Parizu

-Žoržinjo Wajnaldum nije zadovoljan nakon što je napustio Liverpol da bi kao slobodan igrač prošle godine prešao u PSŽ. Nezadovoljan je statusom u Parizu i traži novi klub, a u Premijer ligi se pojavilo nekoliko kandidata. Reč je o Evertonu, Lester sitiju, Vuverhemptonu i Vest Hemu.

TRANSFERI 24. JUN Bleki nagovorio Jovića, Srbin ide iz Milana, Portugalac ostaje u Junajtedu?

EPA-EFE/Piroschka Van De Wouw

 

14.10 - Povratak Suareza?

Doskorašnji napadač Atletiko Madrida Luis Suares mogao bi da se vrati u Ajaks.Urugvajskom reprezentativcu istekao je ugovor sa „Jorgandžijama“ i slobodan je u izboru nove sredine, a nije isključeno da ponovo obude dres kluba iz Amsterdama čiji dres je nosio od 2007. do 2011.

14.01 - Opasne prozivke za Junajted!

Mančester junajted je na velikom udaru, ne mogu da završe niti jedan transfer:

13.43 - Šok za Juve

Fudbaler Juventusa Matejs de Liht zatražio je od čelnika torinskog kluba da bude stavljen na transfer listu, prenose italijanski mediji. De Liht ima ugovor sa Juventusom do 2024. godine, a obeštećenje za holandskog fudbalera iznosi 120 miliona evra. "Skaj" Italija navodi da je Juventus spreman da proda De Lihta za 80 miliona evra, pošto holandski odbrambeni fudbaler ne želi da produži saradnju sa "starom damom".

TRANSFERI 24. JUN Bleki nagovorio Jovića, Srbin ide iz Milana, Portugalac ostaje u Junajtedu?

EPA-EFE/Gerrit van Keulen

 

13.15 - Potencijalni povratak u Milan  

-Mario Pašalić mogao bi da se vrati u Milan za koji je igrao od 2016. do 2017. godine kao pozajmljeni igrač Čelsija. 

12.46 - Milenković nagovorio Jovića

- Fudbaler Reala i srpski reprezentativac Luka Jović odlučio je da na nagovor saigrača iz nacionalnog tima Nikole Milenkovića nastavi karijeru u Fiorentini, prenose italijanski mediji.

TRANSFERI 24. JUN Bleki nagovorio Jovića, Srbin ide iz Milana, Portugalac ostaje u Junajtedu?

EPA/ Claudio Giovannini

 


"La Nacione" navodi da je 10 klubova pokazalo interesovanje za Jovića, ali je on odlučio da prihvati ponudu ekipe iz Firence.

12.35 - Radoja u Espanjolu?

Srpski vezista Nemanja Radoja na meti je Espanjola, piše madridski AS. Srpski fudbaler je slobodan nakon što je ispao sa Levanteom iz lige.

12.15 - Milan traži klub Lazetiću

Marko Lazetić skoro sigurno neće igrati u Milanu sledeće sezone. Čelnici ovog kluba traže mu novi angažman, gde će na pozajmicu.

11.50 - Preoket oko Leve!

Da li je realno? Levandovski je već mesecima na izlaznim vratima Bajerna, ali sada je došlo do preokreta!? Prema nekim najavama mogao bi da posle svega ostane u Minhenu.

TRANSFERI 24. JUN Bleki nagovorio Jovića, Srbin ide iz Milana, Portugalac ostaje u Junajtedu?

EPA/ Ronald Wittek

 

 

11.10 - Napredak se pojačava iz Zvezde

Kako sada stvari stoje, velike su šanse da dvojica mladih fudbalera Crvene zvezde narednu sezonu provedu u Napretku iz Kruševca kao pozajmljeni fudbaleri, tvrdi „Mozzart sport“.

U pitanju su krilni napadač Vladimir Lučić, koji je prethodnu sezonu proveo u Prvoj ligi Srbije, igrajući za IMT, i vezni fudbaler Nikola Stanković, koji je prethodnih šest meseci bio u prvom timu i povremene šanse dobro koristio.

11.05 - Korpa za Engleze

Katalonski Sport piše da će igrač Lidsa Rafinja odbiti ponude Arsenala i Totenhema jer ofanzivac premijerligaša želi isključivo u Barselonu.  

10.40 - Di Marija ima dramu zbog žene

Argentinski fudbaler Anhel di Marija ne želi da pređe u Juventus, jer se njegovoj supruzi Žorgelini Kardozo ne sviđa Torino, prenose italijanski mediji. Di Marija (34) je trenutno bez angažmana, pošto je nedavno napustio Pari Sen Žermen.
On je za šampiona Francuske igrao od 2015. godine, a Juventus već nedeljama pokušava da ubedi argentinskog fudbalera da obuče "crno-beli" dres.

TRANSFERI 24. JUN Bleki nagovorio Jovića, Srbin ide iz Milana, Portugalac ostaje u Junajtedu?

EPA-EFE/ERNSTO RYAN

 

 

10.20 - Junajted u novom problemu

Oni stvarno nemaju sreće... Mančester junajted mogao bi da ostane i bez Entonija iz Ajaksa. Delovalo je da je sve gotovo, ali... Čelsi je ušao u trku i sada je ovaj igrač mnogo bliži Londonu.

09.55 - Preokret oko Nejmara

Nedeljama se piše da će najbolji brazilski fudbaler Nejmar ovog leta napustiti Pari Sen Žermen. Za sjajnog Nejmara prvo se raspitivao Njukasl, zatim se pojavila informacija da će brazilac u Juventus, a juče je kao bomba odjeknula informacija da je Brazilac ponuđen Barseloni za 50 miliona evra. 

Istina je sasvim drugačija, jasno je da Nejmar neće nigde, ostaće u Parizu i naredne sezone, potvrdio je njegov agent Vagner Ribeiro.

TRANSFERI 24. JUN Bleki nagovorio Jovića, Srbin ide iz Milana, Portugalac ostaje u Junajtedu?

EPA/ Sebastien Nogier

 

 

09.30 - Ronaldo ne ide u Bajern!

Demanti! Pored priča da je sve gotovo, od posla neće biti ništa. Kristijano Ronaldo ne ide u Bajern...

09.12 - Bizarna povreda!

Lukas Paketa igrao se sa nožem, teško se posekao i moraće na operaciju. Kakva bizarna povreda Brazilca...

09.04 - Partizan predstavlja igrača

Patrik Andrade je novi igrač Partizana, a u 11.00 biće organizovano predstavljanje novog igrača tima iz Humske.

09.03 - Šta je sa Jovićem?

Luka još uvek nije otišao iz Reala, ali je jasno da hoće... Novinar španske "Marke" Mario Kortegana najavio je u jednom podkastu još tri odlaska iz fudbalskog kluba Real Madrida u narednim danima. On tvrdi da će klub napustiti Marko Asensio, Dani Sebaljos i Luka Jović.

09.02 - Ronaldo je ljut

Kristijano Ronaldo je ljut na sve u Mančester junajtedu... Portugalac je spreman da ode, a pominje se da bi mogao u Bajern. Kako sada stvari stoje male su šanse da ostane na "Old Trafordu".

TRANSFERI 24. JUN Bleki nagovorio Jovića, Srbin ide iz Milana, Portugalac ostaje u Junajtedu?

EPA/Estela Silva

 

 

09.01 -  Interesantno je bilo na fudbalskoj pijaci i proteklog dana, 23. juna, a šta se sve dešavalo možete pogledati OVDE

09.00 - Dobrodošli na blog našeg portala posvećen fudbalskim transferima. Uz alo.rs pratite najnovija dešavanja iz minuta u minut na fudbalskoj pijaci. Biće sigurno zanimljivo i ovog dana.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading