TRANSFERI 23. JUN Dva igrača napustila Zvezdu, trese se Nemačka - Ronaldo prelazi u Bajern?
EPA/Tanjug/AP/Shutterstock

23.00 - Poštovani čitaoci to bi bilo sve za danas. Najvažnija vest dana je svakako pisanje španskih medija da bi Kristijano Ronaldo mogao da pređe u Bajern Minhen. U petak nas očekuju nova uzbuđenja na fudbalskoj pijaci, zato budite uz naš sajt i sutra. Do tada, laku noć!

22.30 - Suarez se vraća u Ajaks?

Urugvajski napadač Luis Suarez za nekoliko dana napušta Atletiko Madrid, a "Tuttomercato" piše da je Ajaks zainteresovan da ga vrati u svoje redove posle punih 11 godina!

TRANSFERI 23. JUN Dva igrača napustila Zvezdu, trese se Nemačka - Ronaldo prelazi u Bajern?

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

 

21.45 - Ale već potpisao?

Većina evropskih medija piše da je Sebastijan Ale već potpisao četvorogodišnji ugovor sa Dortmundom. Ostaje samo da ga "milioneri" zvanično predstave.

21.29 - Bomba - Ronaldo u Bajernu?

Bomba kakvu nismo imali ovog leta - madridski As večeras ekskluzivno otkriva da bi Kristijano Ronaldo mogao da zameni Roberta Levandovskog u Bajernu!

Više o tome pročitajte OVDE.

 

 

20.20 - Dibala u Madridu? 

Pojavile su se informacije da su za Paula Dibalu zainteresovali madridski velikani Real i Atletiko, ali da je Argentinac opcija samo ukoliko naprave prostor u igračkom kadru. 

TRANSFERI 23. JUN Dva igrača napustila Zvezdu, trese se Nemačka - Ronaldo prelazi u Bajern?

EPA-EFE/Andreas Hillergren

 

Za Real bi to značilo odlazak Marka Asensija, dok je Atletiko poprilično pretrpan u ofanzivi i trenutno nema mogućnost da razmatra tu opciju.

19.50 - Pogba u Juventusu 

- Francuski internacionalac Paul Pogba (29) u narednoj sezoni igraće u Seriji A za ekipu Juventusa. Pogba stiže u Torinu kao slobodan igrač bez obeštećenja. Ugovor će zvanično biti potpisan početkom jula. 

19.15 - Promovisana dva pojačanja u Kragujevcu 

- Treće pojačanje kragujevačkog Radničkog za predstojeću sezonu Superlige je Damjan Krajišnik, doskorašnji vezista Metalca iz Gornjeg Milanovca. Kragujevčani su promovisali i štopera Filipa Ivanovića koji je došao iz redova albanskog šampiona Teute.

18.50 - Brazilski velikan se interesuje za Estupinjana 

- Crvena zvezda je imala želju da dovede Oskara Estupinjana iz portugalske Vitorije, ali, interesovanje za njega pokazao je brazilski Korintijans!

18.25 - Žedson Fernandeš u Istanbulu

Bešiktaš je ozvaničio transfer Žedsona Fernandeša iz Benfike kojoj je pripalo 6.000.000 evra na ime obeštećenja. Podsetimo ga je Totenhem januara 2020. godine platio njegovu pozajmicu 4.500.000 evra i da je imao pravo da ga otkupi za 65.000.000. 

17.52 - Produžena saradnja sa Grcima 

- Pre par dana Živko Živković je produžio ugovor sa PAOK-om do 2024. godine, a danas je to učinio i austrijski vezista Stefan Švab. 

17.20 - Čelsi želi De Lihta 

- Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za odbrambenog igrača Juventusa Matejsa de Lihta, preneli su danas italijanski mediji. Holandski reprezentativac u ugovoru ima otkupnu klauzulu od 120 miliona evra. Ugovor sa Juventusom ističe mu 2024. godine, a uprava torinskog kluba razmotriće ponude samo blizu vrednosti otkupne klauzule, preneo je Skaj Italija.

TRANSFERI 23. JUN Dva igrača napustila Zvezdu, trese se Nemačka - Ronaldo prelazi u Bajern?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

 

16.50 - Florijan Virc 

- Leverkuzen produžio saradnju sa najvrednijim fudbalerom do leta 2027. godine. 

16.12 -  Šok u Ajntrahtu!

- Osvajač Lige Evrope i novi učesnik Lige šampiona ostao je bez kapitena, pošto je Martin Hintereger na zaprepašćenje svih u klubu odlučio da završi karijeru u 29. godini! 

15.45 - Voša angažuje Traorea  

- Vojvodina je veoma blizu da angažuje Mamadua Traorea. Reprezentativni štoper Malija stiže iz portugalske lige, a u prethodnoj sezoni nastupao je za drugoligaša Estrelju. Sa Lalama će potpisati dvogodišnji ugovor.

15.13 - Dešavanja u Milanu 

- Direktor Milana je pre nekoliko trenutaka završio sastanak sa čelnicima Rome na kom je pregovarao o otkupu Alesandra Florencija, ali se takođe raspitivao i za Nikola Zaniola. 

14.55 - Čolo dovodi pojačanje

Fudbalski klub Atletiko Madrid, koji sa klupe predvodi Diego Simeone dobio je novo pojačanje.

U klub iz Madrida stigao je fudbaler Dortmunda, Aksel Vicel, koji će u narednim danima postati deo Simeonove ekipe.

14.10 - Partizan potpisao Andradea

Partizan je završio još jedan važan posao, o čemu je reč pogledajt OVDE.

13.57 - Dzjuba još nema klub 

Ništa od prelaska Artjoma Dzjube u Fenerbahče! Iskusni napadač se nije dogovorio sa turskim velikanom, ali je i pored toga blizu angažmana. Još uvek nije poznato ime kluba, ali navodno je iz Mađarske.

13.38 - Zlata vredno pojačanje za Zvezdu 

- Crveno-beli doveli veliko letnje pojačanje, reč je o krilnom napadaču Osmanu Bukariju. On je belgijskom Gentu plaćen dva miliona evra. Više o tome pročitajte OVDE. 

TRANSFERI 23. JUN Dva igrača napustila Zvezdu, trese se Nemačka - Ronaldo prelazi u Bajern?

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

Pored povređenog Radovana Pankova na Zvezdine pripreme u Sloveniju nisu otputovali, Andrija Radulović i Miloš Gordić koji će otići na šestomesečnu pozajmicu u Spartak iz Subotice.

13.05 - Glata ima novog trenera

 Bivši fudbalski reprezentativac Turske Okan Buruk novi je trener Galatasaraja, saopštio je danas klub iz Istanbula. Buruk je kao fudbaler 12 godina nosio dres najtrofejnijeg turskog kluba, sa kojim je 2000. osvojio Kup UEFA. Najveći uspeh u trenerskoj karijeri Okan Buruk ostvario je 2020. godine kada je postao šampion Turske sa Bašakšehirom.

Minulu sezonu na klupi Galatasaraja završio je nekadašnji pomoćnik Pepa Gvardiole, Domenek Torent, koji je nasledio Fatiha Terima posle serije loših rezultata.
 

12.45 - Korpa za Totenhem zbog Arsenala

Gabrijel Žesus neće u Totenhem... On želi da iz Mančester sitija pređe u Arsenal i igra za trenera Artetu.

TRANSFERI 23. JUN Dva igrača napustila Zvezdu, trese se Nemačka - Ronaldo prelazi u Bajern?

Tanjug/Ap

 

 

12.30 - Milan dobija veliko pojačanje

Napadač Divok Origi stiže  u Milano narednog  ponedeljka, pišu italijanski mediji. Origi će prvo odraditi lekarske preglede  i po završetku istih potpisati ugovor sa šampionom Italije.

12.10 - Neočekivani potpis

Lajpcig je produžio ugovor sa Kristoferom Enkukuom! Prethodni mu je isticao 2024. godine, ali Bikovi nisu želeli ništa da rizikuju, pa su sa francuskim vezistom dogovorili saradnju do 2026.

11.55 - Klop progovorio o Maneu

Jirgen Klop obratio se Sadiju Maneu, šta je rekao pogledajte OVDE.

TRANSFERI 23. JUN Dva igrača napustila Zvezdu, trese se Nemačka - Ronaldo prelazi u Bajern?

EPA

 

11.30 - Bejl blizu potpisa

Velški fudbaler Geret Bejl nalazi se trenutno u domovini gde, dok ne nađe novi klub, trenira sa Kardif sitijem.

Ali, upravo bi baš Kardif mogao da bude idući tim za nekada sjajnog krilnog fudbalera! Nakon što je napustio Real Madrid, Geret Bejl je odveo svoju reprezentaciju na Mundijal u Kataru i sada mu je želja da tempira formu do zime kako bi njegova selekcija igrala što bolje na najvećem fudbalskom takmičenju na svetu.

11.20 - Pogba završio posao

Francuski reprezentativac Pol Pogba još malo pa postaje slobodan agent. Ali kako stvari stoje sve je sređeno oko njegovog povratka u Juventus. Pitanje je dana, pa i sata kada će staviti potpis.

TRANSFERI 23. JUN Dva igrača napustila Zvezdu, trese se Nemačka - Ronaldo prelazi u Bajern?

EPA/ Peter Powell

 

 

10.55 - PSŽ ima trenera?

Kristof Galtije će postati novi trener finansijkog giganta, prenosi "Lekip". Parižani su s francuskim stručnjakom dogovorili dvogodišnji ugovor s mogućnošću produženja saradnje na još godinu dana. Francuski klub moraće da uplati Nici i obeštećenja na ime prekida do skora važećeg ugovora novog stratega.

10.40 - Šamar za Dibalu

Đanluka Di Marcio tvrdi da je Inter prekinuo pregovore sa Paulom Dibalom (28) te da milanski klub nije siguran hoće li ga besplatno potpisati.

Interovi čelnici poslednjih nedelja pregovarali su sa Dibalom, koji i dalje ne popušta u pregovorima oko plate.

TRANSFERI 23. JUN Dva igrača napustila Zvezdu, trese se Nemačka - Ronaldo prelazi u Bajern?

EPA-EFE/Andreas Hillergren

 

 

10.15 - Sastanak u Barsi

Kao što u prethodnom postu piše, PSŽ još nije odlučio oko Nejmara, ali.. Barselona ima plan. Danas se sastaju u klubu da vide mogu li da dođu do Brazilca.

10.00 - Novi ugovor ili odlazak Nejmara?

Brazilac već duže vreme lobira za novi ugovor u Parizu putem svojih agenata. Aktuelni ističe 2025., ali strani mediji pišu da je PSŽ voljan da ga proda ukoliko se pojavi zainteresovana strana. Ipak, to neće biti lako, s obzirom da se zna kakvog je temperamenta Nejmar, a tu su i sve češće povrede. 

09.31 - Liverpul označio prioritet

Nakon što je Sadio Mane otišao iz kluba, Liverpul radi sve da potpiše novi ugovor s Mohamedom Salahom. Liverpul "Echo" javlja da pregovori napreduju te da bi Salah ovog leta trebao da potpiše  novi višegodišnji ugovor.

09.15 - Gde će Zidan?

Zinedin Zidan je nedavno odbio PSŽ, a istakao je da se nada da će jednog dana biti selektor Francuske.

TRANSFERI 23. JUN Dva igrača napustila Zvezdu, trese se Nemačka - Ronaldo prelazi u Bajern?

EPA/Kiko Huesca

 

 

09.04 - Erkisen neće u Junajted

Krisitjan Eriksen navodno je odbio ponudu Mančester junajteda. Danac još uvek čeka i nije poznato gde će nastaviti karijeru.

09.03 - Upozorenje za Lukaku

Vratio se Romelu Lukaku u Inter, ali... Navijači su poručili da nisu zaboravili način na koji je otišao i da ne očekuje da će biti dočekan kao kralj.

09.02 - Marković se vraća

FK Partizan rešio je još jedno bitno pitanje! Svetozar Marković će uskoro postati novi-stari igrač crno-belih. On će dobiti čiste papire posle spora sa Olimpijakosom i očekuje se da do kraja nedelje bude sve završeno.

TRANSFERI 23. JUN Dva igrača napustila Zvezdu, trese se Nemačka - Ronaldo prelazi u Bajern?

Alo/Vladimir Markovic

 

 

09.01 -  Interesantno je bilo na fudbalskoj pijaci i proteklog dana, 22. juna, a šta se sve dešavalo možete pogledati OVDE

09.00 - Dobrodošli na blog našeg portala posvećen fudbalskim transferima. Uz alo.rs pratite najnovija dešavanja iz minuta u minut na fudbalskoj pijaci. Biće sigurno zanimljivo i ovog dana.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading