TRANSFERI 18. JUN Sprema se neočekivan odlazak sa "Marakane", Partizanu stiže drugo pojačanje, Srbin blizu Čelsija
EPA

23.00 - Poštovani čitaoci to je sve za danas! Iza nas je jedan ne tako interesantan dan na transfer pijaci, ali to znači da nas sutra sigurno očekuje dosta zanimljiviji program. Budite uz nas! Do tada, laku noć.

22.45 - Srbin ide u Čelsi?

TRANSFERI 18. JUN Sprema se neočekivan odlazak sa

EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI

 

Prema informacijama koje ima "Korijere delo Sport" sportski direktor Lacija boravio je ove subote u Londonu gde je dogovarao potencijalni transfer Sergeja Milinkovića Savića u Čelsi.

Čini se da je misija Srbina u Rimu završena, samo se čeka konačna destinacija.

22.09 - Partizanu stiže drugo pojačanje

Doskorašnji defanzivac BATE Borisova Aleksandar Filipović oprostio se od beloruskog tima i poručio da stiže u Partizan.

- Moram odmah da kažem da nisam razmišljao o odlasku iz BATE-a. Kada sam zimus produžio ugovor sa klubom dao sam sebi zadatak da vratim titulu ovom klubu. Međutim, nedavno je zvao novi trener Partizana Ilija Stolica. On je postavljen na funkciju početkom juna, počeo je da traži opcije za pojačanja i pomislio da mogu da pomognem. Odmah se sve brzo odigralo - poručio je Filipović.

TRANSFERI 18. JUN Sprema se neočekivan odlazak sa

Tanjug/Ap

 

21.15 - Bomba u Pireju

Olimpijakos dovodi reprezentativca Hrvatske!

Više o tome OVDE.

21.04 - Zanimljiv transfer u komšiluku

Rijeka je završila veliki posao. Mario Vrančić, doskorašnji fudbaler Stouka pojačao je redove hrvatskog kluba.

Iskusni vezista stigao je na jednogodišnju pozajmicu uz mogućnost produžetka saradnje.

 

 

20.32 - Osvajač Svetskog prvenstva ide kod Bekama?

Prema informacijama koje stižu iz Sjedinjenih Američkih Država osvajač Svetskog prvenstva sa Nemačkom i strelac u finalu protiv Argentine, Mario Gece, velika je želja Inter Majamija.

MLS ekipa koja je u vlasništvu Dejvida Bekama uspostavila je kontakt sa doskorašnjim igračem PSV-a, čeka se njegov odgovor.

 

 

19.52 - Obrt oko Vitsela

Iako je reprezentativac Belgije i doskorašnji fudbaler Borusije iz Dortmunda Aksel Vitsel  već viđen kao novi igrač Marseja, u poslednjem trenutku se desio veliki preokret.

Na kraju, nekadašnji igrač Zenita završiće u redovima Atletiko Madrida, javljaju mediji u Španiji.

 

 

19.03 - Eriksen bira najbolju opciju

Doskorašnji fudbaler Brentforda Kristijan Eriksen postaće slobodan u izboru nove sredine od 1. jula jer mu ističe ugovor sa premijerligašem. 

Međutim, on već sada na stolu ima tri ponude. Brentford mu nudi produžetak saradnje, a u trku su se umešali Totenhem i Mančester junajted.

 

 

Danac će uskoro odabrati novi klub.

18.35 - Ozil menja profesiju

Nekadašnji fudbaler Arsenala i Real Madrida Mesut Ozil planira da završi karijeru i posveti se drugoj profesiji.

Više o tome OVDE.

17.55 - Čistka u Milanu

Milan želi da se reši četvorice igrača: Samua Kastiljeha, Matije Kaldare, Lea Duartea i Tjemuea Bakajoka.

U tome bi mogao da im pomogne bivši trener Đenaro Gatuzo. Zainteresovan je da u Valensiju dovede Kastiljeha i Bakajoka koji ima još godinu dana pozajmice iz Čelsija.

17.42 - Ljubimac "delija" napušta Marakanu?

El Fardu Ben je ponovo dobio ponudu da se preseli u Aziju uz ugovor na dve godine, javlja MaxBet Sport.

TRANSFERI 18. JUN Sprema se neočekivan odlazak sa

FK Crvena zvezda

 

Ekipa Al Fetih je spremna da plati i obeštećenje crveno-belima sa kojima reprezentativac Komorskih ostrva ima ugovor do juna 2023. godine.

16.07 - Sautempton napustila dva golmana, odmah stigla zamena 

Poljski golman Mateuš Lis novi je član Sautemptona, saopštio je engleski klub.

Lis (25) još uvek čeka na dobijanje radne dozvole, a sa premijerligašem je potpisao petogodišnji ugovor. U Sautempton dolazi kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa ekipom Altaj iz Turske.

 

 

On je izmedju ostalog branio za Leh iz Poznanja i Vislu iz Krakova. Takodje je bio član omladinske reprezentacije Poljske.

Sautempton su nedavno napustili golmani Frejzer Forster i Hari Luis.

15.33 - Barselona sve bliža defanzivcu Čelsija

Katalonski klub zatražio je od Sesara Aspilikuete (32) da podnese zvaničan zahtev Čelsiju za transfer. Veruju na Nou Kampu da bi to moglo da "smekša" Plavce, odnosno da ih spreči da razmišljaju o visokom obeštećenju.

14.45 - Oproštaj od Manea 

- Navijači Liverpula opraštaju se od Manea, koji će ostati upamćen kao legenda kluba. Mane će preći uskoro u minhenski Bajern, a Tviter je prepun oproštajnih poruka navijača "Redsa". 

14.20 - Situacija oko Frenkija De Jonga 

- Prema pisanju madridskog lista "AS", De Jong po svemu sudeći neće početi pripreme sa Barselonom. Barsa i Mančester Junajted su sve bliži konačnom dogovoru oko visine obeštećenja kako stvari stoje. 

13.47 - Pojačale se Nišlije 

- Francuski fudbaler Maka Gaku pojačao je redove Radničkog pred put u Sloveniju na pripreme za novu sezonu, saopštio je klub iz Niša. 

-Radi se o izuzetno talentovanom igraču koji je podjednako dobar kako u odbrani, tako i u napadu. Pored atletskih sposobnosti, njega karakterišu i odlična tehnika, dribling, kao i precizni centaršutevi - naveo je Radnički. 

TRANSFERI 18. JUN Sprema se neočekivan odlazak sa

Printscreen

 

13.25 - Mane stiže u Bajern 

- Ovog leta najveće pojačanje za Bajern svakako je Sadio Mane. On će u utorak doći na lekarske preglede, dok će promocija najverovatnije biti u sredu, javlja Florijan Platenberg. 

12.48 - Promocija Lazara Carevića na "Karađorđu" 

- Golman rezervnog tima Barselone Lazar Carević novi je član novosadske Vojvodine. Novi golman "stare dame“ potpisao je ugovor na tri godine i odmah će se priključiti ekipi Milana Rastavca na pripremama u Sloveniji. Više o tome pročitajte OVDE. 

12.30 - Jović dolazak u Fjorentinu sve realniji 

- Što se srpskog napadača tiče, Italijani javljaju da su u poslednjih nekoliko sati Jovićevi agenti i italijanski klub pregovarali i učinili su sve da Srbinov dolazak u "violu" bude realna opcija...

TRANSFERI 18. JUN Sprema se neočekivan odlazak sa

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

 

12.03 - Roma "naciljala" trojicu fudbalera 

- Žoze Murinjo se neće zadovoljiti Nemanjom Matićem. Kako tvrdi Gazeta delo Sport njegov sledeći pik je Daglas Luiz iz Aston Vile, kome ugovor ističe dogodine. Zato se u Rimu nadaju da bi mogli da ga dobiju za oko 20.000.000 evra. Isti izvor piše i o alternativama. To su navodno Saul Njigez iz Atletika i Marcel Zabicer iz Bajerna.

11.25 - Juventus u akciji

- Prema pisanju Gazete delo Sport, "Stara dama" želi Kalidua Kulibalija. Ono što im i te kako ide u prilog je prodaja Demirala. 

TRANSFERI 18. JUN Sprema se neočekivan odlazak sa

EPA-EFE/CIRO FUSCO

 

11.10 - Legendarni fudbaler postao trener u Bundesligi!

- Legenda nemačkog fudbala, Miroslav Klose, postao je trener austrijskog Altaha. Više o tome pročitajte OVDE.

10.55 - Ribalta novi sportski direktor Marseja

-  Katalonac Havijer Ribalta (41) novi je sportski direktor Olimpika iz Marseja. Od danas se on pita za sve što se tiče transfera u slavnom francuskom klubu. Pre ovog angažmana radio je na raznim pozicijama u Milanu, Juventusu, Mančester Junajtedu. Nedavno je bio i sportski direktor Zenita. 

10.30 - Trener crno-belih sastavio spisak 

- Pred pripremne utakmice u Sloveniji koje očekuju fudbalere Partizana 24. i 28. juna, novi trener crno-belih Ilija Stolica, sastavio je spisak od 24 igrača na  koje može da računa. O kojim fudbalerima je reč, pročitajte OVDE.

TRANSFERI 18. JUN Sprema se neočekivan odlazak sa

FK Partizan

 

10.10 - Kostić ne dolazi u Juventus!

Srpski reprezentativac Filip Kostić ipak neće preći u Juventus. Igrač Ajntrahta iz Frankfurta dovodio se ranije u vezu s prelaskom u Juventus, ali sada italijanski novinar Alfredo Pedulja piše da je Juventus stopirao taj transfer.

TRANSFERI 18. JUN Sprema se neočekivan odlazak sa

Tanjug/Ap

 

09.38 - Španci ne odustaju od Halanda!

- Erling Haland samo što je potpisao petogodišnji ugovor za Mančester Siti, a španski "AS" ga kroz neko vreme vidi u Realu. Više o tome pročitajte OVDE. 

- Haland je predodređen da postane zvezda Madrida - navodi "AS".

09:23 - Real Madrid i francuski napadač Karim Benzema vrlo su blizu dogovora oko produžetka saradnje. Benzema bi tako novim ugovorom bio u Realu do 2024. godine. 

TRANSFERI 18. JUN Sprema se neočekivan odlazak sa

EPA-EFE/BALLESTEROS

 

09.03 -  Interesantno je bilo na fudbalskoj pijaci i proteklog dana, 17. juna, a šta se sve dešavalo možete pogledati OVDE.

09.00 - Dobrodošli na blog našeg portala posvećen fudbalskim transferima. Uz alo.rs pratite najnovija dešavanja iz minuta u minut na fudbalskoj pijaci. Biće sigurno zanimljivo i ovog dana.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading