NEMA ODUSTAJANJA Španci najavljuju spektakularnu vest, Madriđani znaju kako da dovedu sjajnog golgetera
EPA/ Sascha Steinbach

- Haland je predodređen da postane zvezda Madrida - navodi "As".

Isti list otkriva plan Reala prema kojem će španski velikan za dve godine aktivirati klauzulu u Halandovom ugovoru s sitijem. Ona se procenjuje na 150.000.000 evra i moći će da se aktivira 2024. dodaje se u tekstu. 

U Realu tvrde da je i ranije bila ideja prema kojoj je Mbape trebao u leto 2022. godine stići u Madrid, a Haland godinu ili dve kasnije. Nadali su se na "Santijago Bernabeuu" da će Haland ostati još jednu sezonu u Dortmundu, to su od njega i tražili, ali je Mančester siti aktivirao klauzulu iz njegog ugovora sa nemačkim klubom i preselio ga na Etihad. 

(UŽIVO) TRANSFERI 18. JUN Benzema i Real nastavljaju saradnju, Haland je Sitijev, ali "kraljevi" žele da ga otmu

Haland je trebao biti zamena za Karima Benzemu koji igra sjajno iako ima 34 godine navodi se dalje u opširnom tekstu madridskog lista. Halandova odluka o prelasku u Siti je stigla je nakon smrti njegovog agenta Mina Rajole koji je zagovarao ideju da Haland jednog dana stigne u Real. 

Madriđani nemaju ništa protiv da sačekaju Halanda još neko vreme, s obzirom da je Benzema u odličnoj formi, ali ostaje da se vidi šta će se dalje dešavati, Haland je sada Sitijev igrač. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading