EGIPĆANIN ODUŠEVIO NAVIJAČE Salah rekao ono što su svi fanovi Liverpula hteli da čuju
Tanjug/Ap

 

"Zlatna lopta" je prošle godine pripala Lionelu Mesiju, dok je Salah bio sedmi.


- Šokiralo me je što sam prošle godine bio sedmi. Ove godine je problematičan poraz od Reala u finalu Lige šampiona iako sam odigrao dobru utakmicu - rekao je Salah za "L''Ekip".

- Želim da osvojim Zlatnu loptu, kao što je to učinio Žorž Vea, jedini afrički fudbaler. Neuspeh u LŠ ne oduzima sve ostalo što sam postigao prethodnih meseci. Sačekajmo, ako ne osvojim "Zlatnu loptu" 2022. učiniću sve da je osvojim naredne godine - poručio je fudbaler Liverpula.
EGIPĆANIN ODUŠEVIO NAVIJAČE Salah rekao ono što su svi fanovi Liverpula hteli da čuju

Tanjug/Ap

 


Salah je prošle sezone sa Liverpulom osvojio FA i Liga kup. Ekipa sa "Enfilda" je poražena u finalu LŠ od Reala (0:1), dok je osvojila drugo mesto u Premijer ligi iza Mančester sitija.

- Zaslužili smo pobedu u finalu LŠ. Imali smo više šansi. Ja sam imao dve-tri čiste prilike, ali je Tibo Kurtoa odlično reagovao. To mu je posao, zato ga je Real doveo, bila je to njegova noć - izjavio je fudbaler Liverpula.

On je ponovio da želi da bude najbolji fudbaler sveta.

- U Liverpulu svi rade za sve. Ako ne budem igrao odbranu, ostali se neće boriti za mene. Moram da budem primer drugima i da se žrtvujem za ekipu - zaključio je egipatski fudbaler.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading