TRANSFERI 11. JUN - Bomba u srpskom fudbalu, pao potpis na "Marakani", Mitrović napušta Fulam?
EPA

23.00 - Poštovani čitaoci, to bi bilo sve za ovaj 11. jun. Bili smo svedoci još jednog zanimljivog dana. Dočekali smo zvaničnu potvrdu Realovog novog pojačanja od 100 miliona evra, videli ko to dolazi, ko ne dolazi u Crvenu zvezdu i Partizan, kao i ko je potpisao novi ugovor. Vama u nastavku teksta ostaju svi zanimljivi detalji tokom dana, a sutra se ponovo čujemo sa zanimljivim vestima sa transfer tržišta. Do tada, laku noć!

22.50 - Mitrović u Ligi šampiona?

TRANSFERI 11. JUN - Bomba u srpskom fudbalu, pao potpis na

Tanjug/Ap/Darko Vojinović

 

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović ima ponudu da napusti Fulam. Pregovori su navodno u toku. 

O kom klubu se radi čitajte OVDE.

22.12 - Partizan krenuo po staru želju

Fudbalski klub Partizan dobio je novog trenera u liku Ilije Stolice, a uskoro bi mogao i prvo pojačanje. Radi se o igraču koji je prošlog leta bio blizu dolaska u Humsku - Žulijenu Ngoju.

Više o tome čitajte OVDE.

21.39 - Nunjez dobio dozvolu reprezentacije

Novi fudbaler Liverpula Darvin Nunjez dobio je dozvolu reprezentacije Urugvaja i neće biti u sastavu za meč sa Panamom kako bi završio transfer u redove "Redsa".

 

 

On je otputovao za Englesku na lekarske preglede i potpisivanje petogodišnjeg ugovora.

20.55 - BOMBA U SRPSKOM FUDBALU!

Nekada velika nada hrvatskog fudbala pojačala je Kolubaru iz Lazarevca! 

Više o tome OVDE.

20.01 - Levandovski menja kurs

TRANSFERI 11. JUN - Bomba u srpskom fudbalu, pao potpis na

EPA/ Ronald Wittek

 

Iako je delovalo da je sve završeno oko prelaska Roberta Levandoskog u Barselonu, "Bild" javlja da bi u poslednjem momentu moglo da dođe do promene planova.

Navodno, Španci nemaju 45.000.000 evra koliko Nemci traže za Poljaka, pa bi Leva mogao u Pari Sen Žermen. Francuzi nemaju ništa protiv, nema ni napadač, a novca uvek ima..

 

19.42 - Srbin u Interu?

Đanluka di Marcio, poznati transfer guru, lansirao je informaciju da je Fali Ramadani, menadžer Nikole Milenkovića boravio u Milanu gde je pregovarao o dolasku Srbina u Inter.

 

 

Čekaju se detalji...

18.57 - Veliko pojačanje za Mitrov Fulam

Ekipa povratnika u Premijer ligu, Fulam, zainteresovana je za dovođenje rezervnog golmana Arsenala Bernarda Lena, pišu britanski mediji.

Leno je bio prva opcija do dolaska Erona Remsdejla koji je u potpunosti istisnuo Nemca i sasvim je očekivano da potraži klub gde će biti prvi izbor.

 

 

18.22 - Liverpulov "samuraj" se seli u Kneževinu

Jirgen Klop je dao dozvolu za prodaju Takumija Minamina, a prema poslednjim informacijama trenutno je Minamino najbliži Monaku.

 

 

Cena za Japanca je 17.000.000 funti.

18.13 - Mane i Bajern, dokle se stiglo?

 

 

Prema informacijama koje stižu iz Engleske, Bajern sprema treću ponudu za Sadija Manea koja bi trebalo da bude jednaka ili približna cifri od 40.000.000 funti, koliko Liverpul traži za Senegalca.

Dakle, bližimo se kraju još jedna sage.

17.51 - Zvezda ostaje bez velikog pojačanja

TRANSFERI 11. JUN - Bomba u srpskom fudbalu, pao potpis na

EPA

 

Zagrizli su na "Marakani" za Matea Kasijeru iz Sočija, ali izgleda da će ofanzivac ostati u Rusiji i prihvatiti ponudu Zenita.

- Spreman sam da imenujem klubove koji su zainteresovani za Kasijeru. U Rusiji je Zenit. Mateu se zaista sviđa ta opcija. Pored tima iz Sankt Peterburga dobre ugovore nude River Plejt i Crvena zvezda, a interesovanje su pokazali i Olimpijakos i Fenerbahče - rekao je Nikos Petropulos, Kasijerin menadžer.

17.27 - "Izdaja" u Rusiji

Idemo na kratko do Rusije gde smo svedoci prilično zanimljivog posla. Poljski reprezentativac Maćej Ribuš pojačao je redove Spartaka iz Moskve kao slobodan igrač.

Ništa ne bi bilo čudno da on ne dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa gradskim rivalom Lokomotivom.

 

 

Ribuš je u karijeri nosio i dres Liona, igra na poziciji levog beka i ima više od 60 nastupa za reprezentaciju.

16.51 - SMS ide za London?

TRANSFERI 11. JUN - Bomba u srpskom fudbalu, pao potpis na

EPA/Fabio Frustaci

 

Sergej Milinković Savić nalazi se na meti londonskog Arsenala, pišu mediji u Italiji i Engleskoj.

Više o tome - OVDE.

16.23 - Nije Mane, ali jeste veliki posao

Bajern iz Minhena završio je ogromno pojačanje za narednu sezonu. Nije u pitanju Sadio Mane, koji se još uvek čeka, već doskorašnji igrač Ajaksa, Holanđanin Rajan Grevenberh.

 

 

16.12 - Srbin odabrao i potpisao na tri godine

Reprezentativac Srbije Miloš Veljković odlučio je da ne menja klub pa će u naredne tri godine nositi dres Verdera.

 

 

Veljković je ove subote potpisao, a novi bundesligaš je potvrdio završen posao.

15.45 - Totenhem dreši kesu

Ostajemo u Premijer ligi gde se spremaju veliki poslovi. Totenhem je posle dužeg vremena spreman da potroši veliki novac na transfer tržištu, a prema poslednjim informacijama blizu su dogovora sa Rišarlisonom.

TRANSFERI 11. JUN - Bomba u srpskom fudbalu, pao potpis na

Tanjug/Ap

 

Napadač Evertona želi da igra Ligu šampiona i u što boljoj formi dočeka početak Svetskog prvenstva u Kataru.

"Pevci" su za njega spremni da plate "karamelama" oko 60.000.000 evra.

15.31 - BUM! BOMBA U PREMIJER LIGI!

Liverpul je upravo završio svu potrebnu dokumentaciju i uskoro će i zvanično objaviti dolazak Darvina Nunjeza! Postignut je dogovor o kupovinu u iznosu od 80.000.000 evra plus 20.000.000 kroz bonuse.

 

 

Urugvajac će potpisati petogodišnji ugovor sa "Redsima".

15.06 - Srbina žele širom Evrope

Fudbaler Verone i reprezentativac Srbije Ivan Ilić nalazi se na radaru velikog broja evropskih klubova. Kako pišu italijanski mediji za njega je pre svega zainteresovan Lacio koji je poslao ponudu vrednu 25.000.000 evra, ali je ona odbijena.

TRANSFERI 11. JUN - Bomba u srpskom fudbalu, pao potpis na

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

 

Navodno, Borusija iz Dortmunda spremna je da plati 30 miliona, a kao potencijalni kupci spominju se Atletiko Madrid i Lion.

14.31 - Maneova saga i dalje traje

Još nema ništa povodom dogovora Bajerna i Liverpula za transfer Sadija Manea. 

TRANSFERI 11. JUN - Bomba u srpskom fudbalu, pao potpis na

EPA

 

"Bild" piše da su Mane i Nagelsman imali telefonski poziv u kojem su razgovarali o potencijalnoj saradnji. Salihamidžić će navodno tokom naredne sedmice otputovati u Liverpul na pregovore kako bi došao do brzog dogovora.

13.55 - Real doveo pojačanje vredno 100 miliona evra

Francuski fudbaler Oreljen Čuameni novi je igrač madridskog Reala. On će sa aktuelnim prvakom Evrope potpisati ugovor na šest sezona.

Čuameni ima 22 godine i pokvira poziciju zadnjeg veznog.

 

 

Real će za njegove usluge platiti tačno 100.000.000 evra.

13.20 - Pogba ponovo u Juventusu

Francuski vezista Pol Pogba potpisaće ugovor vredan 80 miliona evra sa Juventusom, pišu italijanski mediji.

 

 

Pogba će ovog leta napustiti Mančester junajted pošto mu sa istim ističe ugovor koji neće produžiti.

12.38 - Dibala u Interu?

Argentinac Paulo Dibala sve je bliže Interu, tvrdi talijanski novinar Fabricio Romano. Dibali na kraju juna ističe ugovor sa Juventusom i još ranije je objavio da odlazi iz Torina, a karijeru će izgleda nastaviti u najvećem rivalu.

 

 

- Inter nudi Dibali ugovor na četiri godine uz nešto manje od od šest miliona evra godišnje, odnosno 24 miliona evra za trajanje ugovora. Dibala ima želju da pređe u Inter, a pregovori će se nastaviti ovih dana, kada bi trebalo da budu dogovoreni ključni detalji - napisao je Romano na Tviteru.

12.20 - Zvezda obavila veliki posao

Radovan Pankov produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom na još dve sezone, odnosno do 2024. godine.

On je u prostorijama stadiona "Rajko Mitić" u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele, stavio paraf na novi ugovor i tako se obavezao na vernost crveno-belim bojama na još dve godine.

 

 

Očekuje se da do kraja dana ugovor produži i Marko Gobeljić.

11.38 - Napoli u potrazi za štoperom

Gazeta delo Sport tvrdi da Napoli još od januara prati 28-godišnjeg defanzivca Klermona Sedrika Untunđija. Međutim, on je samo jedno od mogućih rešenja za poziciju štopera, pošto se na listi želja nalaze još Arsenalov Vilijam Saliba, Markos Sensi iz Fajenorda, Kim iz Fenerbahčea i Džon Lusumi iz Genka.

11.20 - Miljenik "delija" napušta Zvezdu

Kako javlja Mozzart Sport, pregovori između Crvene zvezde i Milana Gajića nisu urodili plodom, pa će desni bek napustiti "Marakanu".

TRANSFERI 11. JUN - Bomba u srpskom fudbalu, pao potpis na

EPA

 

Naime, Milan Gajić je u razgovoru sa upravom Crvene zvezde izrazio želju da karijeru nastavi u inostranstvo, poručivši da ima vrlo unosnu ponudu iz Turske.

10.44 - Sprema se bomba na "Marakani"

Crvena zvezda je krenula u potpunu ofanzivu pred početak priprema za novu sezonu i sada je sve snage usmerila na krilnog fudbalera Osmana Bukarija. Crveno-beli su za reprezentativca Gane spremni da izdvoje dva miliona evra.

Pregovori sa Gentom, za koga nastupa Bukari, intenzivirani su prethodnih dana, a igrač je prema navodima "Monda", nadomak potpisa za Crvenu zvezdu.

10.01 - Zidan ipak ne preuzuma PSŽ

Savetnik Zinedina Zidana, Alan Miljacio, demantovao je navode da će proslavljeni fudbalski radnik preuzeti Pari Sen Žermen.

Mediji su u petak preneli da će Zidan zameniti Maurisija Poćetina u Parizu, međutim, od toga za sada neće biti ništa.

TRANSFERI 11. JUN - Bomba u srpskom fudbalu, pao potpis na

EPA/Kiko Huesca

 

Sve ove glasine koje kruže su neosnovane. Ja sam jedina osoba kojoj je dozvoljeno da zastupam i savetujem Zidana. Vlasnik PSŽ-a nije direktno kontaktirao ni Zidana ni mene - rekao je Miljacio.

09.05 - Zidan preuzima PSŽ?

Zinedin Zidan je u petak išao na razgovore sa čelnim ljudima Pari Sen Žermena i kako javljaju španski mediji dogovorio se oko uslova, pa je ostalo još samo da padne paraf.

 

 

Zidan bi na klupi "svetaca" nasledio Maurisija Poketina.

09.04 - Milenković sve bliže Interu

Godinama unazad spekulisalo se o odlasku Nikole Milenkovića iz Fiorentine, ali čini se da nikad nije bio bliži tome da napusti Artemio Franki nego ovog leta. Jer, Inter je sve ozbiljniji u nameri da angažuje štopera Viole i to pokazuje iz dana u dan, pošto se posle inicijalnog kontakta, u sredu sportski direktor Nerazura Pjero Auzilio sastao sa agentom srpskog štopera Falijem Ramadanijem u Londonu.

TRANSFERI 11. JUN - Bomba u srpskom fudbalu, pao potpis na

EPA/ Claudio Giovannini

 

09.02 - Gobeljić i Pankov ipak ostaju na "Marakani"

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio se da završi dva vrlo važna posla pre početka prelaznog roka. Kako piše "Mozzartsport", crveno-beli su se dogovorili sa dvojicom defanzivaca Markom Gobeljićem i Radovanom Pankovim oko produžetka saradnje.

TRANSFERI 11. JUN - Bomba u srpskom fudbalu, pao potpis na

FK Crvena zvezda

 

Obojica će uskoro potpisati nove višegodišnje ugovore sa šampionom Srbije i ostati na "Marakani", iako su već viđeni na izlaznim vratima.

09.01 - Sva važnija dešavanja sa fudbalske pijace koja su se dogodila 10. juna pročitajte OVDE

09.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen fudbalskim transferima. Uz alo.rs pratite sva zanimljiva dešavanja na fudbalskoj pijaci.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading