TRANSFERI 10. JUN - Zvezda ostala bez velikog pojačanja, Radonjić razotrkio Kostića, čeka se velika bomba
EPA

23.00 - Poštovani čitaoci, to bi bilo sve za ovaj petak, 10. jun, dan kada je otvoren prelazni rok u Premijer ligi. Ne možemo reći da smo videli veliki broj završenih poslova, ali bilo je zanimljivo. Garantujemo da će biti sve interesantnije, tako da se družimo i sutra. Do tada, laku noć!

22.45 - Mane zvao Negelsmana

Sadio Mane, fudbaler Liverpula, čuo se sa trenerom Bajerna Julijanom Negelsmanom i obavestio ga da želi da dođe u Minhen.

Uskoro se očekuje završetak ove sage.

22.11 - Zvezda završila dva posla

Šampion Srbije jeste ostao bez pojačanja u liku Aleksandra Čavrića, ali je odlučio da potpiše nove ugovor sa igračima koji već viđeni na izlaznim vratima.

Više o tome OVDE.

22.04 - Ništa od velike transfer bombe

Iako je predsednik Hetafea rekao da postoji šansa da njegov klub angažuje Gereta Bejla, doskorašnjeg fudbalera Real Madrida, tako nešto se neće desiti.

- Sigurno neću pojačati Hetafe - rekao je Bejl kratko.

 

 

21.30 - Zvezda ostala bez već viđenog pojačanja

Crvena zvezda ostala je bez igrača koji je bio viđen na "Marakani" ovog leta. Više o tome čitajte OVDE.

20.50 - Japanac odlazi sa "Enfilda", ali ostaje u Premijer ligi

Takumi Minamino, ofanzivac Liverpula verovatno će napustiti redove vicešampiona Evrope, ali će ostati u Premijer ligi.

Japanca žele Lids, Vulverhempton i njegov nekadašnji klub Sautempton. Pored njih u trci je i Monako.

 

 

20.25 - Kejn menja Levu?

Šampion Nemačke Bajern iz Minhena pokušaće kao zamenu za Roberta Levandovskog da dovede napadača Totenhema Harija Kejna, prenela je danas "Gazeta delo sport".

19.38 - Dibala pred potpisom

Kako javlja "Tutomerkato", Paula Dibala je na korak do potpisa za Inter. Doskorašnji fudbaler Juventusa odbio je produžetak saradnje sa "starom damom" jer se već obećao "neroazurima".

 

 

18.30 - Junajted odbijen, ali...

Fudbalski klub Mančester junajted ponudio je Barseloni 60.000.000 evra za Frenkija de Jonga, ali je ta ponuda odbijena. Englezi, ipak, spremaju novu.

 

 

18.16 - Rafinja na ceni

Brazilac Rafinja bio je jedina svetla tačka sumornog Lidsa tokom prošle sezone. Upravo zbog toga i ne čudi što ga želi veliki broj timova. Barselona, Liverpul, Bajern... 

Sada se u trku uključio i Arsenal. Bar tako pišu britanski mediji. Međutim, ko želi Rafinju mora da plati oko 80.000.000 evra.

 

 

17.20 - Pogba čeka Zidana

Iako je Pol Pogba već viđen u Juventusu, ta situcija bi mogla naglo da se promeni. Francuz je tokom prethodnih par sedmica bio u kontaktu sa ekipom iz Torina i činilo se da se čeka samo pravi momenat za ozvaničenje transfera. Ipak, prema pisanju poznato "RMCSporta", Pogba želi da sačeka epilog situacije između Zinedina Zidana i PSŽ - a i da onda donese konačnu odluku.

 

 

17.15 - Junajted pazari u Madridu

Kako pišu španski mediji, Mančester Junajted pojačanje za napad traži u Real Madridu. Marko Asensio se nalazi na izlaznim vratima Madriđana, a treneru Eriku Ten Hagu se Španac izuzetno sviđa. Krilni napadač ima još godinu dana ugovora, ali Real mu neće praviti problem ukoliko se odluči za selidbu u drugi klub.

 

 

17.01 - Siti ostao bez napadača

Gabrijel Žesus napušta Mančester siti, ali ostaje u Premijer ligi. To je potvrdio i transfer guru Fabricio Romano. Brazilac se u poslednje vreme dovodio u vezu isključivo sa Arsenalom, a odlazak Aleksandra Lakazeta je verovatno i potvrda da Žesus stiže u London.

 

 

16.15 - Danac stiže u Barselonu

Andreas Kristensen uskoro će postati novi štoper Barselone. Čelsi je obavestio javnost da je Danac napustio "Stamoford Bridž".

 

 

15.56 - Nunjez je Liverpulov

Kako javlja poznati portugalski novinar Pedro Sepulverda Darvin Nunjez je novo pojačanje Liverpula. Urugvajac će potpisati ugovor na pet godina uz godišnju platu od 6.000.000 evra.

 

 

15.29 - "Krađa" Urugvajca

 

 

Prema poslednjim informacijama do kojih je stigao portugalski "Rekord", Mančester junajted je ponudio više novca za Darvina Nunjeza od Liverpula (80.000.000 evra), ali igrač insistira na odlasku na "Enfild".

14.27 - Četvorica napustila Everton

Everton se rastao sa četvoricom fudbalera kojima su istekli ugovori - Dženkom Tosunom, Fabijanom Delfom, Džondžom Kenijem i Gilfijem Sigurdsonom kojeg nije bilo u timu čitave prošle sezone.

Za razliku od njih, Asmir Begović je produžio saradnju sa "karamelama" i ostaje na ,,Gudisonu" do 2023. godine.

14.03 - Pao potpis u Barseloni

Serđi Roberto je potpisao novi ugovor sa Barselonom koji važi do juna 2023. godine. Dugogodišnji prvotimac katalonskog kluba pristao je na smanjenje plate kako bi ostao na Nou Kampu još godinu dana.

 

 

13.42 - Radonjić kod frizera otkrio gde prelazi Kostić

Nemanja Radonjić i Filip Kostić nalaze se u Stokholmu a slobodno vreme su proveli u odlasku kod frizera nacionalnog tima Švedske koji je fudbalera Ajntrahta upitao tokom šišanja koji će biti njegov naredni tim.

Cela scena je snimana a iz drugog kadra je stupio Radonjić i rekao da će to biti Juventus, na šta se Kostić samo nasmejao.

 

 

Snimak je podelila "Gazeta delo Sport", list koji prenosi da je između dve strane dogovoren ugovor na tri godine vredan 2,5 miliona po sezoni plus bonusi.

12.53 - Zidan na korak od Pari Sen Žermena

Neki od najuticajnijih medija u Španiji i Francuskoj uveravaju da je Zinedin Zidan na korak od preuzimanja Pari Sen Žermena, a pojedini čak tvrde da je otputovao u Katar na završne pregovore sa bogatim vlasnicima "svetaca".

 

 

12.20 - Siti ostaje bez važnog igrača?

Kako javlja "Bild", Juventus želi Ilkaja Gundogana kojem narednog leta ističe ugovor sa Mančester sitijem. Gindogan je jedan od najboljih igrača "građana", i predstavljao bi veliko pojačanje za klub iz Torina.

TRANSFERI 10. JUN - Zvezda ostala bez velikog pojačanja, Radonjić razotrkio Kostića, čeka se velika bomba

EPA-EFE/Michael Steele

 

11.57 - Arsenal zainteresovan za Tilemansa

Atletik javlja da je Arsenal u pol poziciji za angažman Jurija Tilemansa iz Lestera. Ne pominju se cifre osim da pregovori napreduju sporo ali sigurno.

11.18 - Milan pazari u Torinu?

Duže od godinu dana je Milan jurio holandskog štopera Svena Botmana i pokušavao da ga dovede. Kada je izgledalo da će se im se putevi napokon ukrstiti ovog leta, Milan i Botman su se odjednom udaljili.

 

 

Zato se prvak Italije okrenuo drugom rešenju. Maldinijev izbor za jačanje štoperske linije je Torinovo otkriće sezone Glejson Bremer. Brazilac je odigrao fantastičnu sezonu tokom koje je produžio ugovor sa Bikovima uz dogovor sa gazdom kluba Urbanom Kairom da može da ode ovog leta ako neko ponudi 25.000.000 evra.

10.49 - Poletanović ipak ne dolazi u Vojvodinu

Iako se pominjao kao želja Vojvodine, srpski vezista Marko Poletanović je rešio da ostane u Poljskoj i potpisao je dvogodišnji ugovor sa Zaglebjem.

 

 

10.07 - Najtrofejniji igrač Reala u istoriji napušta Madrid

Brazilski fudbaler Marselo ovog leta će napustiti Real Madrid, posle 16 godina provedenih u klubu.

Marselo ima ponude iz Katara, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Turske, koju najozbiljnije razmatra.

TRANSFERI 10. JUN - Zvezda ostala bez velikog pojačanja, Radonjić razotrkio Kostića, čeka se velika bomba

EPA-EFE/Robert Perry

 

Brazilac je, inače, najtrofejniji fudbaler u istoriji Real Madrida sa 25 osvojenih trofeja.

09.13 - Maneova saga i dalje traje

Fudbalski klub Liverpul odbio je i drugu ponudu minhenskog Bajerna za senegalskog reprezentativca Sadija Manea, koja je iznosila 30 miliona funti, prenosi "Skaj sport".

TRANSFERI 10. JUN - Zvezda ostala bez velikog pojačanja, Radonjić razotrkio Kostića, čeka se velika bomba

EPA

 

Mane ima ugovor sa Liverpulom do juna naredne godine, a procenjuje se da engleski klub neće pustiti Senegalca bez obeštećenja od oko 43 miliona funti.

09.10 - Srbin na meti velikana

Reprezentativac Srbije i defanzivac Fjorentine Nikola Milenković mogao da postane novi igrač Intera. 

 

 

Milenković se nalazi na listi želja “nerazura”, koji, doduše, imaju prioritet kada su u pitanju štoperi. To je Glejsor Bremer iz Torina, sa kojim su postigli usmeni dogovor oko ličnih uslova, ali problem prave "bikovi" oko obeštećenja.

Što se tiče Milenkovića, njemu ugovor sa "violom" ističe 2023. godine, tako da je ovo poslednja prilika da "ljubičasti" nešto zarade od transfera.

09.08 - Liverpul razbija kasu

Fudbaler Benfike, urugvajski reprezentativac Darvin Nunjez, priznao je da je razgovarao sa menadžerom Liverpula Jirgenom Klopom i da će učiniti sve da nastavi karijeru u ekipi sa "Enfild rouda", prenose britanski mediji.

TRANSFERI 10. JUN - Zvezda ostala bez velikog pojačanja, Radonjić razotrkio Kostića, čeka se velika bomba

EPA

 

Liverpul je Benfiki prvo ponudio 70 miliona evra i 30 evra kroz bonuse, ali do dogovora dva kluba nije došlo. Liverpul je ekspresno poslao novu ponudu, koja sada iznosi 80 miliona evra i 20 miliona evra kroz bonuse.

09.05 - Rekapitulacija poslova do sada

TRANSFERI 10. JUN - Zvezda ostala bez velikog pojačanja, Radonjić razotrkio Kostića, čeka se velika bomba

EPA/ Sascha Steinbach

 

Pre nego što se bacimo na posao ovogo petka, na brzinu ćemo izdvojiti najzamljivije završene transfere od završetka sezone do danas. 

- Eling Haland potpisao je za Mančester siti

- Kilijan Mbape odlučio je da ostaje u Pari Sen Žermenu, pored ponude Real Madrida

- Crvena zvezda dovela je Kingsa Kangvu kao prvo pojačanje

- Entoni Ridiger potpisao je za Real Madrid kao slobodan igrač 

- Luka Modrić produžio je ugovor sa Realom na još godinu dana

09.00 - Poštovani čitaoci portala alo.rs dobrodošli na blog posvećen transfer pijaci na fudbalskom tržištu. Od danas pa sve do 31. avgusta družimo se svaki dan i zajedno prolazimo kroz najzanimljivije završene transfere, spekulacije, najave i slično. Budite uz naš blog ovog leta i garantujemo vam sigurnu zabavu i mnogo zanimljivih priča. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading