GVARDIOLA, KUKAVICE Rade Bogdanović u svom stilu prokomentarisao šokantan poraz Sitija od Reala
Printscreen

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u finale Lige šampiona tako što su posle neverovatnog preokreta eliminisali Mančester siti. 

Ta utakmica je fudbalska tema broj jedan, a prokomentarisao ju je i nekadašnji fudbaler Atletiko Madrida Rade Bogdanović.

NIKADA NEMA PREDAJE Anćeloti otkrio tajnu Realovog uspeha

Imao je Siti sve u svojim rukama, prednost iz prve utakmice (4:3) i vođstvo od 1:0 do 90. minuta. A, onda se u trenu sve raspalo. 

GVARDIOLA, KUKAVICE Rade Bogdanović u svom stilu prokomentarisao šokantan poraz Sitija od Reala

EPA-EFE/BALLESTEROS

 

Bogdanović smatra da je Pep Gvardiola ponovo bio nadigran od strane Karla Anćelotija.

- Sinoć je viđena jedna od najlepših utakmica u Ligi šampiona. Ponovilo se staro pravilo iz aprila da Gvardila pametuje i da zbog toga gubi. Napravio je katastrofalne greške kod izmena. Ančeloti, taj fudbalski gospodin, čovek bez mrlje u karijeri, vredan i skroman taktički je nadmudrio Gvardiolu, a pre njega Tuhela i Poketina. Ostavio im je loptu, da bi ih u poslednjih 15 minuta samleo presingom - rekao je Bogdanović za Kurir. 

ISPUNILA MU SE ŽELJA Salah želi osvetu protiv Reala u finalu Lige šampiona

Uzroke poraza i ispadanja Sitija od Reala, Bogdanović pronalazi i u nedovoljno kvalitetnom izboru igrača za utakmicu od strane Gvardiole, kao i katastrofalnoj taktici.

- Kada je Siti u pitanju možeš Ligu šampiona da osvojiš sa lažnim centarforom, ali samo ako je to Leo Mesi! Sinoć je po 100. put dokazano da to ne ide. Gvardiola je upropastio utakmicu, kukavički je igrao - objasnio je Bogdanović u svom stilu. 

Real će u finalu koje se igra u Parizu igrati protiv Liverpula 28. maja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading