ILIEV IZNENADIO PRED DERBI Nije imao dilemu, najbolji igrač u Superligi je iz Zvezde
A.V.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u subotu (18.00) igraju poslednji, odlučujući "večiti derbi" u borbi za titulu.

Oba tima dobro znaju od kojih igrača iz suprotnog tabora da se pribojavaju, a Ivica Iliev smatra da crveno-beli u svojim redovima imaju najdominantnijeg fudbalera u ligi.

- Katai je najdominantiji srpski igrač koji igra ovde. Nema tu govora. U suštini, on im je negde kao Rikardo nama – 50 odsto. Zna se šta je najbolji igrač, koliko znači za ekipu, za sve. To vam je tip fudbalera koji, videlo se kroz istoriju, kad igraju i kad ne igraju dobro – daju gol. Imali smo ih i mi i oni. Ne pipnu loptu – zatresu mrežu. Katai je majstor fudbala - rekao je Iliev za "Sportski žurnal".

ILIEV IZNENADIO PRED DERBI Nije imao dilemu, najbolji igrač u Superligi je iz Zvezde

FK Crvena zvezda

 

Partizanu je u poslednje vreme zakazala realizacija, ali Iliev zna u čemu problem.

- Neko postigne 30 golova dok takmičenje traje, najbolji je strani strelac u sezoni u istoriji kluba, na pragu velikog podviga da postane, možda, sveukupni takve veličine kao što je Partizan, a mi... Zamislite da ostvarite sve te rekorde! Jednostavno, dogodi se dan kad lopta neće u gol. Opet, ulazio je u sve te šanse, pravio individualne situacije sebi, izborio nedosuđeni crveni karton... nikad me on ne iznervira. Učinio bi to da je postigao dva ili tri gola u sezoni. Međutim, kad nam je već doneo toliko radosti, nije logično da svaljujemo krivicu na Rikarda. Pa, doveo nas je do ove situacije - rekao je Iliev.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading