PROBLEMI SA VAR-OM U HUMSKOJ! Stanojević najavio da crno-beli neće igrati, ali je ipak izveo ekipu na teren
Alo!/Vladimir Marković

Utakmica između Partizana i TSC-a iz Bačke Topole počela je sa malim zakašnjenjem zbog problema sa VAR tehnologijom u Humskoj. To je potvrdio i komentator "Arenesport" uživo u prenosu.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pre nešto više od mesec dana rekao je da u takvim situacijama neće slati ekipu na teren, ali je u ovom slučaju, ipak, odlučio da uradi suprotno.

- Nadamo se da se neće dešavati situacije kao u ovim prethodnim utakmicama, da će sve biti regularno, jer ako ne bude tako ne vredi vam ni rad ni ono čime se vi bavite - rekao je tada i dodao:

- Slušali smo šta će reći sudijska komisija, javio se predsednik sudijske komisije, rekao da svi greše, i da li ćemo mi imati tu nemačku kulturu. Dosta sam u fudbalu, gledao sam mnogo utakmica u nemačkom fudbalu i nikad nisam video da neki sudija stoji na dva metra od situacije i da pogrešno presudi. Imamo VAR, imali smo predavanja o tome, dođe utakmica u Nišu, upitan je bio prenos na Areni sport, a ujedno i VAR. Stav kluba je da neće igrati utakmicu ako se desi neki problem sa  VAR-om. Sačekaćemo koliko je potrebno da se sve osposobi i da se igra tako utakmica - podvukao je Stanojević.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading