CEO SVET ĆE GLEDATI SRBIJU! Eriksen u startnoj postavi protiv "orlova"?
EPA/ATEF SAFADI

Fudbaleri Srbije će 29. marta u Kopenhagenu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Danske, a ovaj meč bi mogao da nosi dodatnu draž.

Naime, prema najavama Danaca, očekuje se da u startnoj postavi tog dana bude Kristijan Eriksen

Eriksen je prošlog leta na Evropskom prvenstvu doživeo srčani udar tokom utakmice sa Finskom i tada je delovalo nezamislivo da ga ponovo vidimo na terenu. Međutim, uspešno se oporavio, zaigrao za Brentford, a kakvo stvari stoje, ponovo će obući dres reprezentacije. 

CEO SVET ĆE GLEDATI SRBIJU! Eriksen u startnoj postavi protiv

EPA

 

Vest da će se Eriksen vratiti u nacionalni tim potvrdio je selektor Danske, Kasper Hjumland.

– Jake su emocije, svi smo srećni što je Kristijan ponovo sa nama. Bio je divan momenat kada nam se juče pridružio. On će sa klupe gledati meč protiv Holandije, ali će biti 100 odsto spreman da zaigra posle toga protiv Srbije – najavio je Hjumland.

Ni Eriksen nije krio emocije zbog povratka u državni tim.

– Veoma sam srećan, prošlo je neko vreme otkako sam poslednji put bio ovde. Jako sam srećan što sma se vratio. Sve je u redu, spreman sam da ponovo igram i sve što mi se desilo u životu mi samo daje dodatnu motivaciju – poručio je Eriksen.

Utakmica između Danske i Srbije igra se 29. marta u 18 časova i nema sumnje da će vladati veliko interesovanje zbog Eriksena. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading