ČUKARIČKI VERUJE U ČUDO! Zvezda je favorit, ali "brđani" priželjkuju iznenađenje
FK Čukarički

Brđani će u subotu od 17 sati gostovati Zvezdi na stadionu "Rajko Mitić" u 22. kolu Superlige.

-  Ako smo mogli da pariramo Dinamu iz Kijeva, od kojeg smo bili i bolji u većem delu meča, ne vidim razlog zašto ne bismo mogli da se suprotstavimo i Crvenoj zvezdi. Ne treba da precenimo rivala, iako nema dileme da su oni favoriti. Verujem u našu ekipu, u šefa i njegove ideje. Ko god da izađe na duel protiv šampiona, daće svoj maksimum - rekao je Tošić za klupski sajt.

DOĐI, VAŽNO JE! Spektakl kao najava Zvezdinog proleća (FOTO GALERIJA!

- Iskustvo je najveća Zvezdina prednost, s obzirom da imamo mnoštvo mladih igrača u timu. Ali, svima nama je šef Saša Ilić mnogo pomogao, svi mi imali smo šta da čujemo i naučimo od njega. Pre svega, da nemamo strah od greške. Ubeđen sam da ćemo biti ravnopravni protivnici i da će nijanse odlučivati u derbiju prvog prolećnog kola - poručio je on.

Levi bek, koji je sa Čukaričkim produžio ugovor do 2024. godine, kaže da je spreman za atmosferu na Marakani.

BIO U PARTIZANU, PREŠAO NA "MARAKANU", PA PONIŽAVAO ZVEZDE JUVENTUSA! Gde je nestao fudbaler kome su "zvezdaši" sve oprostili posle jedne utakmice! (VIDEO)

- Video sam da će biti publike u velikom broju. To je ambijent u kojem svi priželjkujemo da igramo. Imamo u timu momaka koji su igrali u Zvezdi, ja sam među njima. Imamo onih koji su bili u Partizanu, ali svi mi smo sada profesionalci, koji se bore za Čukarički. Ne zanima nas ko će biti šampion, na nama je da se učvrstimo na trećem mestu i da što pre izborimo plasman u Evropu, gde nam je i mesto - zaključio je Tošić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading