BOD RADNIČKOG 1923 NA DEBIJU MILINKOVIĆA Podstrek za duel sa Kruševljanima
Foto: Radnički 1923

- Bod koji smo osvojili u Subotici apsolutno je zaslužen s obzirom na to što su moji igrači pružili na terenu. Кratko smo zajedno, ali sam izuzetno zadovoljan reakcijom i disciplinom ekipe na prvoj utakmici na kojoj sam bio na klupi radničkog. Utakmica je mogla vrlo lako da krene u jednom ili drugom smeru. I da je pobedio Spartak, i da smo mi slavili na kraju, to ne bi bilo nezasluženo – ocenjuje Zoran Milinković, novi šef stručnog štaba Radničkog.

Inače, Milinković je i pre ovog susreta naglasio da je zadovoljan zalaganjem i posvećenošću igrača, kao i njihovom ogromnom željom da što je moguće brže prevaziđu ovaj period rezultatske krize.

- Raduje entuzijazam kod igrača, koji predstavlja dobru polaznu osnovu za dalji rad. Imam poverenja uove momke – rekao je tada Milinković.

Nesumnjivo je da će ovaj bod ostvaren uz veliko zalaganje i istrajnost do poslednje sekunde, kao na košarkaškim utakmicama, biti velika injekcija za samopouzdanje Kragujevčana pred predstojeći komšijski derbi sa Napretkom iz Kruševca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading