DOŠLI SMO KAD MNOGI NISU SMELI Borjan poslao poruku Gobeljiću nakon odlaska iz Zvezde (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Nekadašnji golman Crvene zvezde Milan Borjan poželeo je sreću bivšem saigraču Marku Gobeljiću, koji je posle šest godina napustio Crvenu zvezdu.

Fudbalski klub Kifisija potvrdio je da je Marko Gobeljić novo pojačanje grčkog superligaša. Crvena zvezda se na društvenim mrežama zahvalila Gobeljiću i podsetila da je sa crveno-belima osvojio šest titula prvaka Srbije, kao i tri nacionalna Kupa. 

Oglasio se i Milan Borjan, koji je početkom sezone napustio Zvezdu, prešao u redove Slovana iz Bratislave, a na Instragramu se prisetio dana koje je u Zvezdi proveo sa Gobeljićem i poručio da će se jednog dana vratiti na "Marakanu". 

- Brate moj dobri, prošlo je šest godina od kada smo došli u našu Crvenu zvezdu kada mnogi nisu ni hteli ni smeli da dođu. Prolili smo mnogo znoja i suza da vratimo našu Zvezdu tamo gde pripada, na staze stare slave. Ispisali smo novu šampionsku istoriju i što je najvažnije našim navijačima, načim "delijama" vratili osmehe, titule, radovanje, sreću, a i stres dok nas gledaju u Ligi sampiona, Ligi Evrope… Najjača emocija je što smo davali svoj maksimum i svu ljubav na našoj svetinji koja je za nas uvek bila i biće božanstvo dok je za većinu prolazna stanica i bankomat bez emocije. Rezultati su se ispisivali uz naše zajedništvo, svlačionicu koja je disala kao porodica i nije bilo lako uvek držati taj nivo, ali smo uspeli, jer je Zvezda za nas uvek bila i biće iznad svih i svega - napisao je Borjan. 

 

 

Poručuje golman da će se jednog dana vratiti u Zvezdu.

- Voli te brat i želi ti svu sreću u nastavku karijere, a mi ćemo se vratiti nekada bar kao 12. igrač i vetar u leđa nekim novim šampionima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading