PEŠIĆ OTVORIO DUŠU Prvotimac Zvezde otkrio istinu o "klinču" sa Dragovićem
FK Crvena zvezda

Pored toga što je sa dva gola doneo Crvenoj zvezdi trofej Kupa Srbije, o Aleksandru Pešiću se dan posle finala najviše pričalo u kontekstu potencijalnog odlaska iz kluba i svađe sa Aleksandrom Dragovićem. 

Tako se u poetak popodne pojavila vest da je Pešić spreman da napusti Marakanu i pređe u Ferencvaroš, a sam fudbaler je za "Sportski žurnal" rekao: 

- Ne. Imam još dve godine ugovora, ne razmišljam o odlasku - jasan je Pešić koji se osvrće na ponude:

- Ne bi tako bilo da neko ne ceni moje kvalitete. U fudbalu se nikad bne zna. Nisam u fazi da jurim karijeru. Kad sam imao šansu da odem u Englesku i da se naplatim - nisam. Igram za voljeni klub, zadovoljan sam. Što se mene tiče, neka dođu i dvojica! Što jača konkurencija, ja sam bolji. U Tuluzu su bili Ben Jeder i Brajtvajt, pa sam igrao. Što se ne bih u Zvezdi? Nije lako ovde, težak je ovo dres. Nije sve kako se čini spolja, mi unutra znamo šta nas muči. I Rakonjac je dobar igrač, mlad.

PEŠIĆ OTVORIO DUŠU Prvotimac Zvezde otkrio istinu o

FK Crvena zvezda

 

CRVENO-BELA DOMINACIJA Zvezda najbolja u Evropi, ovo niko pre njih nije uradio 

Osvrnuo se Pešić na sukob sa Dragovićem tokom proslave gola.

- Na internetu i pojedini novinari jedva čekaju da naprave frku gde je nema. Dragović i ja smo dobri prijatelji. Skoro svako jutro pijemo kafu i doručkujemo zajedno. Nema nikakvog problema između nas, ni na terenu, ni sada. Potrao je ka meni i rekao: Peša, nemoj da skidaš dres. Rekao sam mu da me pusti da dobijem karton i da izbacim nervozu iz sebe. On nekoliko puta pokušao da me odgovori, ja terao po svom. I tako se završilo. Ljudi treba da prestanu da prave problem gde ga nema.

Progovorio je Pešić i o odlazećem treneru Milošu Milojeviću.

- Možda mi igrači nismo u nekim situacijama bili korektni prema Miloju, a ni on prema nama. Mi smo nekad teški, gledamo sebe i svoje mesto, a on ima 25 igrača i mora da pravi balans. Da je bilo sve kao u poslednja dva meseca, ne bi došlo do rastanka. Kad se trener promeni, krivicu imaju i igrači. Vratili smo mu duplom krunom, nismo mu ostali dužni. Želim mu da nađe dobar angažman. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading