"TO JE NEDOPUSTIVO" Zvezdan Terzić kritikovao fudbalere Zvezde posle partije protiv Partizana
Foto: Privatna arhiva/FK Crvena zvezda

 

Fudbaleri Crvene zvezde podbacili su u 170. večitom derbiju, odigrali ispod nivoa kluba, smatra generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Utakmica odigrana bez prisustva publike na stadionu u Humskoj, bez golova, naterala je Zvezdana Terzića da uputi reči kritike na račun svojih fudbalera.

- Naravno da nisam zadovoljan. U ovoj istorijskoj sezoni, kada je tolika razlika u kvalitetu i klasi, pa eto i u bodovima, jer imamo 28 više od Partizana, mislim da je Crvena zvezda morala da pruži više, pogotovo u drugom poluvremenu. U prvih 45 minuta smo kontrolisali igru, imali dve stopostotne šanse. Ali, drugo poluvreme bilo je nedopustivo za klub kao što je Crvena zvezda - u dahu je rekao za Kurir Zvezdan Terzić i nastavio:

- Ne sme tako da se igra. Pogotovo što su naša očekivanja u predstojećoj sezoni, u Ligi šampiona ogromna. Igrači moraju da budu svesni da svakog dana šalju jednu poruku zvezdaškoj javnosti i Zvezdinim navijačima. Onaj performans koji su pokazali u drugom poluvremenu je za zaborav. To je nedopustivo. Ne prihvatam bilo kakav alibi, da imamo 28 bodova prednosti, da smo već osvojili titulu, da su igrači već glavama negde drugo... Zvezdin dres je težak. bez obzira na uspehe, svaki dan je novo dokazivanje.

Otkrio je Zvezdan Terzić da je obavio razgovor sa fudbalerima.

- Utakmica sa Partizanom nije obična utakmica protiv četvrtoplasiranog tima na tabeli. Nije! Nije! Imao sam jutros razgovore sa pojedinim igračima. Oni kažu, pa dobro, od 32 utakmice imamo 28 pobeda i četiri nerešene, igrali smo na strani... Ne prihvatam to! Može da se odigra nerešeno, ali u mnogo boljem izdanju. Ono drugo poluvreme, ono nije Crvena zvezda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading