OVO JE SRAMOTA Borjan ogorčen posle derbija
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su nerešeno - 0:0 u 170. večitom derbiju.

Kao i mnogo puta do sada, Milan Borjan se istakao kada je najvažnije, ali nije bio srećan zbog praznih tribina na stadionu u Humskoj.

- To mi je posao da branim sve što ide ka golu, derbi kao derbi bez publike je katastrofa, najveća utakmca u našem fudbalu bez publike je sramna. Tako je bilo, prvo poluvreme smo odigrali dobro, drugo slabije, falila je sredina, ali generalno dobro, nismo izgubili utakmicu u sezoni, što je bitno, ali trebalo je da pobedimo - rekao je Borjan.

Dodao je i da igračima Crvene zvezde nije trebalo dodatne motivacije.

- Ne treba motivacija, derbi je. Motivacija mora da postoji, to svi znaju, taj koji nije bio motivisan, treba da ga bude sramota. On ne zna šta znači derbi, ne zna šta znači ova utakmica našem klubu. Moraš da pobediš ovde.

OVO JE SRAMOTA Borjan ogorčen posle derbija

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Kaže da je video i gde nije išlo dobro, ali je i čestitao protovniku.

- Ne bih rekao tako, jednostavno, umor, trenirali smo jako. Dosta su nam misli na tom Kupu, želimo da osvojimo duplu krunu i ove godine, malo je teško, ali derbi je derbi i moraš biti motivisan. Čestitao bih Partizanu, ali i mojim momcima, najbitnije da nismo primili gol.

Za kraj, osvrnuo se na činjenicu da je titula obezbeđena šest kola pre kraja trke za bodove.

- Zvezda pokazuje da raste iz godine u godinu, da je pravi klub, organizovan klub i to se pokazuje na terneu. Mi smo uzeli titulu šest kola pre kraja, što pokazuje da imamo odličnu ekipu i da se dobro radi, treba da nastavimo ovako, čekaju nas izazovi u narednoj sezoni, ali idemo da pobedimo i da Zvezdu vratimo gde je mesto, a to je Liga šampiona - zaključio je Borjan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading