PRAVO IZ PREMIJER LIGE NA MARAKANU Zvezda se sprema za Ligu šampiona, dolazi bivši reprezentativac?
FK Crvena zvezda

Među prioritetima kluba iz Ljutice Bogdana je Luka Milivojević. Ugovor sa Kristal palasom ističe mu u junu 2023. godine, pa bi posle šest godina mogao da se oprosti od Premijer lige. 

Kako prenose mediji, Luka Milivojević je među prioritetima čelnika šampiona Srbije. Međutim, imaće crveno-beli ozbljnu konkurencju, pošto Luku prate i ljudi iz Olimpijakosa, a navodno je na meti i Fulama i Valensije. 

Milivojević ima jaku želju da se sa porodicom vrati u Srbiju. To je važan faktor na koji igra Crvena zvezda, koja bi mu u slučaju osvajanja titule mogla da ponudi igranje u Ligi šampiona.

ZVEZDA ZAUVEK U SRCU Ovo su bili Mihini najdraži momenti u karijeri

Luka Milivojević je već nosio dres Zvezde. Na Marakanu je stigao u zimu 2011, u eri Roberta Prosinečkog i za kratko vreme postao lider tima i miljenik navijača. Posle samo godina i po dana klub ga je prodao u Anderleht, iako se njemu nije išlo sa Marakane.

Milivojević je odigrao nekoliko veoma dobrih sezona u Premijer ligi gde je bio i kapiten Kristal Palasa. Definitivno bi bio veliko pojačanje za crveno-bele, neko ko bi mogao da pomogne ekipi u Ligi šampiona, naravno ako osigura takmičenje u eliti.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading