ZVEZDA ZAUVEK U SRCU Ovo su bili Mihini najdraži momenti u karijeri
Alo!/Marko Metlaš

 

 

Među mnogo golova, pobeda, trofeja, nezaboravnih trenutaka u dugoj i bogatoj karijeri, Siniša Mihajlović je svojevremeno smogao snage da odabere nekoliko najdražih.

Uradio je to pokojni as pre tri godine, pošto je dobio prvu bitku s opakom leukemijom, prilikom dobijanja nagrade „Legenda“ od poznatog lista „Gazeta delo sport“. Izabrao je Miha četiri trenutka koja je uvek čuvao u fioci sećanja.

PRVA LOPTA

- Otac mi je kupio na buvljaku. Kožnu. S kremom za održavanje i koja se ne može koristiti na asfaltu. Tamo gde sam rođen bio je praktično grad u rekonstrukciji, tako da nije bilo teško pronaći travnate delove. Da bi bila meka lopta, mazao sam kremu triput dnevno: ujutro, po podne i uveče.

ZVEZDA ZAUVEK U SRCU Ovo su bili Mihini najdraži momenti u karijeri

Printscreen

 

 

PRVE KOPAČKE

- Sećam se, zvali su ih „Svetsko prvenstvo“. Imao sam ih kasno, nažalost, ranije ih nisam imao. Prvi meč protiv hrvatske reprezentacije igrao sam u ragbi kopačkama. Odsekao sam prvi krampon, jer ragbi imaju sedam.

NAJLEPŠI TROFEJ

- Kup šampiona sa Crvenom zvezdom. Igrati za tim za koji ste uvek navijali i osvojiti Evropski kup, Interkontinentalni kup i ući u istoriju jugoslovenskog fudbala je veliko bogatstvo.

MANČINI

- Sreća što sam igrao s Mančinijem. Postigao je mnogo golova, ali skoro sve posle mog centaršuta. Možda ne sve, ali 50, 60 odsto.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading