JASNA PORUKA IZ ZVEZDE Samo smo jednom podbacili, danas bi se pričala drugačija priča
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Od početka sam pričao da je ovo izjednačena grupa sa četiri ekipe od koje svaka može svakoga da pobedi. Ispostavilo se to kao tačno, do poslednjeg kola će se igrati neizvesna završnica. Mi idemo u Monte Karlo da odigramo jednu dobru utakmicu i da pokušamo da obezbedimo evropsko proleće - rekao je Mrkela.

KASA SVE PUNIJA Nove dobre vesti stigle na "Marakanu"

Nastavio je u istom ritmu.

- Jeste, nismo zaslužili od Monaka da izgubimo u Beogradu, verovatno ni od Ferencvaroša u Budimpešti. Jedina utakmica koja je bila nešto lošija je utakmica protiv Trabzona u Turskoj. Pričali bismo verovatno danas neke drugačije priče da je bar protiv Monaka bilo nerešeno, ili u Budimpešti, ali kažem, to je fudbal, meni je bitno da mi igramo dobar fudbal, da se protiv dobrih ekipa pokažemo u pravom svetlu i tako ćemo otići i u Monako.

Zato ovo vidi kao svojevsrnu osvetu Trabzonsporu.

- Danas smo bili dosta dobri, iskoristili sve naše potencijale, naše kvalitete. Mislim da smo u većem delu meča zatvorili snagu Trabzona koji ima zaista dobar i skup tim. Čestitam stručnom štabu na odlično pripremljenoj utakmici a našim navijačima koji su bili fenomenalni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading