SPEKTAKL U NAJAVI Sa barjakom na Monako, "Delije" se spremaju za Ligu Evrope
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Kako bi stadion izgledao spektakularno za ovaj meč i atmosfera bila jedna od onih za pamćenje, klub je odlučio da ponovo pokrene akciju sa barjacima koja je na proslavi 33. titule oduševila zvezdašku javnost.

Navijači Crvene zvezde su na proslavi titule pokazali da je Crvena zvezda jedna velika porodica i uključili se u sjajnu akciju uz pomoć koje je popularna "Marakana" izgledala veličanstveno.


-Kako bismo naš klub još jednom predstavili u najboljem mogućem svetlu, poslali prelepu sliku u Evropu, ali i na pravi način bodrili crveno-bele na evropskoj premijeri u grupnoj fazi Lige Evrope u prodaju su pušteni Zvezdini barjaci koji će činiti centralni deo koreografije za taj duel - saopštio je klub.

MOGLI SMO DA POBEDIMO Milojević posle kiksa protiv TSC-a: Nemamo igrača u formi, radićemo na tome

Barjaci će se prodavati u Red Star šopu do početka utakmice po ceni 1.000 dinara, kao i na punktovima oko stadiona na dan meča sa Monakom.

Rekviziti su izrađeni po motivima Crvene zvezde, prednjače boje kluba, a na određenim barjacima nalaze se i motivi glavnog grada Beograda, kao i godina nastanka kluba čiji stadion nosi ime "Rajko Mitić".

-Pozivamo sve navijače Crvene zvezde da na vreme kupe svoj barjak, ali i zvezdaše koji su svoj rekvizit obezbedili prošle sezone, da ponesu crveno-beli barjak na utakmicu kako bi bili deo još jednog spektakla u režiji našeg kluba - dodaje se u saopštenju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading