MILOJEVIĆ - TRENER KAKAV JE POTREBAN ZVEZDI Prva reakcija iz redova srpskog šampiona posle dovođenja Stankovićevog naslednika
FK Crvena zvezda

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela zahvalio se Dejanu Stankoviću na besprekornoj saradnji i poželeo dobrodošlicu novom treneru - Milošu Milojeviću.

- Pre svega želim da se zahvalim Dejanu Stankoviću na izvanrednoj saradnji i istim takvim rezultatima u protekle tri godine. Odlično smo funkcionisali i postigli puno toga. Sada će ekipu preuzeti Miloš Milojević. Reč je o mladom i izuzetno perspektivnom stručnjaku s kojim sam sarađivao godinu i po dana dok je bio asistent šefu stručnog štaba, ali i čoveku koji je ponikao u Zvezdinoj omladinskoj školi i odlično je poznaje. Miloša Milojevića dugo pratimo, on je mlad i moderan trener, baš kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Milojević je svakako bio predviđen da zameni Dejana Stankovića kada dođe taj trenutak i sada je došao. Nismo imali ni najmanju dilemu i vrlo brzo smo se sve dogovorili. Zvezdu sigurno čekaju novi uspesi sa Milojević na klupi, a verujem da će doći već u grupnoj fazi Lige Evrope, kao i u prvenstvu - rekao je Mrkela.

Promocija Milojevića biće održana u subotu od 13 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading