PEŠIĆ POSLE ODLIČNOG STARTA SEZONE Ne smemo da se opuštamo, čeka nas važan period
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crveno-beli su u petak ubedljivo savladali Radnik iz Surdulice rezultatom 6:0, a Pešić je kod prvog gola na maestralan način asistirao Mirku Ivaniću.

-Odlično smo počeli sezonu i sve ide baš onako kako bi trebalo. Imamo fenomenalnu ekipu i atmosfera u timu je sjajna. Svi dajemo maksimum na svakom meču i trudimo se da usrećimo sve one koji vole Crvenu zvezdu. Raduje me i to što je na 'malim' utakmicama prisutan sve veći broj ljudi, daćemo sve od sebe da ih svojim dobrim igrama i golovima privučemo na svaku utakmicu u prvenstvu - počeo je Pešić. 

Govorio je povratnik u redove crveno-belih i o izazovu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, koji ih očekuje već u sredu, 3. avgusta kada će dočekati jermenski Pjunik.

-Ne smemo da se opuštamo. Očekuje nas veoma važan period i kvalifikacije za Ligu šampiona. Prvi protivnik je Pjunik i mislima se već pripremamo za taj susret. Ekipa je spremna za sve što nas čeka i daćemo sve od sebe da obradujemo sve zvezdaše.

PEŠIĆ POSLE ODLIČNOG STARTA SEZONE Ne smemo da se opuštamo, čeka nas važan period

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

NE ZNAJU ZA PORAZ Crveno-beli oborili klupski rekord, sada napadaju Realov

Dotakao se popularni "Šilja" i podrške sa tribina.

-Mnogo nam znači kada vidimo da navijači dolaze na stadion u velikom broju. Oni nam daju vetar u leđa i uz njihovu podršku možemo sve. Čuo sam da je ideja da svi dođu u dresovima, što bi bilo zaista fenomenalno. To bi bilo kao da imamo 30 hiljada igrača na terenu. Nije bitno koji je dres u pitanju, već da svi budemo kao jedno. Ovim putem pozivam sve one koji vole Crvenu zvezdu da dođu da nas podrže, a mi ćemo dati svoj maksimum kako bi se na kraju zajedno radovali - zaključio je Pešić.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading