PRED DOLAZAK NA "MARAKANU" Jermeni poslali poruku crveno-belima na ćirilici (FOTO)
Profimedia

Najbolji tim Jermenije je u dvomeču eliminisao Didelanž i posle poraza na svom terenu (0:1) u revanšu preslišao Luksemburžane, zakazavši okršaje sa prvakom Srbije. 

Izabranici Dejana Stankovića su u predigri ove utakmice deklasirali Radnik 6:0 i osvetili se Surduličanima za kikseve iz prošle sezone, kada oba puta nisu uspeli da savladaju istog rivala.

Crvena zvezda je na društvenim mrežama pred izlazak u Evropu napravila lep gest, na koji su Jermeni pozitivno uzvratili.

O čemu se zapravo radi? Administratori stranice napisali su -Vidimo se u Beogradu - tagujući Pjunik na jermenskom jeziku, a vrlo brzo stigao je i odgovor. 

UEFA ODREDILA ARBITRE Poznato ko sudi Zvezdi i Partizanu na evropskoj sceni

Bilo je šaljivih komentara na Tviteru, u kojima su navijači crveno-belih upitali da li je nalog Pjunika "mrtav", zato što njihov klub ništa nije objavljivao danima, da bi onda usledio odgovor tima iz Jermenije. 

- Ćao Zvezdo, mi smo feniksi, čak iako smo mrtvi neko vreme, uvek možemo da ustanemo - napisali su na engleskom, pre nego što su se na ćiriličnom srpskom pismu ponovo obratili:

- Vidimo se u Beogradu - stoji u objavi Pjunika. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading