UEFA ODREDILA ARBITRE Poznato ko sudi Zvezdi i Partizanu na evropskoj sceni
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde se posle rutinske pobede nad Radnikom iz Surdulice okreću izazovima na evropskoj sceni. 

Izabranici Dejana Stankovića evropsku misiju počinju od trećeg kola i duela sa Pjunikom, koji je uz dosta muka eliminisao Didelanž iz Luksemburga.

U međuvremenu, UEFA je odredila delioce pravde za duel na "Marakani" koji se igra u sredu od 20.45. Na centru će se naći sudijska trojka iz Portugalije, glavni arbitar je iskusni Arutur Manuel Ribeiro Soareš Dijaš koji dolazi iz elitne grupe i, inače, sudio je u završnici takmičenja u Ligi šampiona prošle sezone.

Pomagaće mu sunarodnici Rui Barbosa Tavares i Paulo dos Santos Soareš, dok je za četvrtog sudiju imenovan Hoze da Košta Verisimo. Delegat je Eduard Kindl iz Lihtenštajna. 

PIŠEMO ISTORIJU SA ZVEZDOM Stanković blista posle nove ubedljive pobede

Kada je reč o Partizanu, crno-beli igraju protiv kiparskog AEK-a iz Larnake u 17.30 narednog četvrtka, a na centru će se naći Letonac, Andris Treimanis. Asistiraće mu Haralds Gudermanis, kao i Aleksejs Spasjonikovs, dok je četvrti sudija Aleksandrs Golubevs. 

Treimainis dolazi iz prve kategorije sudija UEFA, dok je delegat je Mohamed Ta iz Francuske.

Što se tiče Čukaričkog, tim sa Banovog Brda igra protiv Tventea (četvrtak, 20), a pravdu u tom meču deliće iskusni sudija prve kategorije Harald Lehner iz Austrije, kojem će pomagati Andreas Hajdenrajh i Maksimilijan Kolbič, dok je četvrti sudija Markus Hameter. Delegar je Bjern Feker iz Nemačke. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading