ZVEZDA SE IGRALA, GLEDAĆEMO "VEČITI" DERBI U FINALU Crveno-beli brojali do osam protiv Novog Pazara, prvenci Stankovića i Stanića dodatno začinili veče (VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Bilo je jasno da su crveno-beli veliki favoriti protiv Pazaraca kojima je i plasman u polufinale bio istorijski uspeh. Dok su im misli bile u borbi za opstanak, šampion Srbije je to iskoristio i praktično torpedovao goste. Posao je bio završen još u 23. minutu utakmice kada je na semaforu pisalo 5:0.

Ben je otvorio saldo pogotkom u 4. minutu, nakon toga Ohi je dva puta menjao rezultat, prvo u 12. minutu (penal) i 20. minutu posle velike greške odbrane Pazaraca. U međuvremenu pogađao je Milan Pavkov u 15. minutu, a petardu je kompletirao Mirko Ivanić u 23.

Bio je to jasan signal da je pitanje drugog finaliste rešeno, pa je Dejan Stanković na poluvremenu šansu dao mladim nadama. Sigurno da će 58. minut pamtiti do kraja života Nikola Stanković. Talentovani vezista postigao je prvenac pred "delijama" i najavio da je pred njim svetla budućnost, a do kraja utakmice još jednom se upisao u strelce u 89. minutu. Pored njega i Petar Stanić je u 81. minutu došao do svog prvog pogotka u crveno-belom dresu. Bio je to, svakako, sjajan način da se ulepša veče na "Marakani".

Finale Crvene zvezde i Partizana igra se 26. maja. Pre toga pred Zvezdom je borba za titulu, a sledeći protivnik je Napredak u Kruševcu (nedelja, 18.30). 

Golove pogledajte u nastavku teksta.

CRVENA ZVEZDA - NOVI PAZAR 8:0 (5:0)

Ben u 6. minut, Ohi u 11. i 20. minutu (penal), Pavkov u 15. minutu, Ivanić u 23. minutu, N.Stanković u 58. minutu (penal) i 89. minutu, Stanić u 81. minutu za Zvezdu

Stadion: Rajko Mitić (Beograd), Sudija:Miloš Milanović

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Pičini, Pankov, Dragović (od 62. Gobeljić), Rodić (od 46. Radulović) - Ben, Kanga, Ivanić (od 62. Stanić), Srnić (od 46. N.Stanković) - Ohi (od 46. Motika), Pavkov.

NOVI PAZAR: Vujanac - Vlajković, Zimonjić, Rubežić, Joksimović - Lončar (od 62. Jokić), Delimeđac, Islamović, Čečarić, Jović (od 70. Trtovac)- Dimić.

KRAJ!

89. minut - GOOOOL! Stanković ponovo! Dva gola za mladog vezistu i sada je 8:0!

81. minut - GOOOOOL! Kakav pogodak Petra Stanića! Mladi vezista je probušio mrežu Pazaraca sa nekih 20 metara!

 

 

70. minut - Još jedna promena u redovima Novog Pazara. Trtovac menja Jovića.

62. minut - Još dve promene u redovima Zvezde i jedna kod gostiju. Marko Gobeljić menja Aleksandra Dragovića, a Petar Stanić na terenu umesto Mirka Ivanića. U Novom Pazaru Jokić menja Lončara.

58. minut - GOOOOOL! Prvenac Nikole Stankovića! Nemilosrdan udarac veziste crveno-belih!

 

 

57. minut - Penal z Zvezdu! Pičini je oboren od strane Jovića i sudija Milanović nije imao dilemu!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Tri promene u redovima Zvezde. Umesto Slavoljuba Srnića na terenu je Nikola Stankovića, Ohija menja Nemanja Motika, a Andrija Radulović u igri umesto Milana Rodića.

POLUVREME!

45. minut - Još minut nadoknade u prvom delu igre.

36. minut - Nakon petog pogotka domaćih, ritam utakmice je znatno opao. Crveno-beli i dalje pokušavaju da ugroze rivala, ali za sada bez novih prilika.

23. minut - GOOOOL! Ivanić! Sjajan pogodak Zvezdinog veziste! Crveno-beli već sada mogu da kažu da su drugi finaliste Kupa Srbije!

 

 

20. minut - GOOOOL! Ohi! Sudarili su se Vujanac i Zimonjić pa je Ohiju preostalo samo da gurne loptu u praznu mrežu!

 

 

15. minut - GOOOOL! Kakav gol Milana Pavkova! Zvezda postiže i treći pogodak posle samo 15 minuta!

 

 

12. minut - GOOOOL! Ohi siguran sa bele tačke!

 

 

11. minut - Penal za Zvezdu! Zimonjić je igrao rukom, a sudija Milanović nakon VAR provere pokazao na belu tačku!

6. minut - GOOOOL! Ben! Odlična asistencija Pavkova i egzekucija napadača Komorskih ostrva!

 

 

4. minut - Prva prilika za domaće. Nakon centaršuta Gelora Kange pokušao je Milan Pavkov glavom, ali brani Vujanac.

18.35 - Utakmica je upravo počela!

18.15 - Ovo je treći duel ove sezone Crvene zvezde i Novog Pazara. U oba prethodna crveno-beli nisu imali problema da dođu do trijuma. U Beogradu je bilo 5:0, a u Novom Pazaru 4:0.

18.00 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen drugom meču polufinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Novog Pazara. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja sa "Marakane".

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Šane

11.05.2022 19:15

Ne glupirajte se, nas fudbal Beda jad i čemer, pardon Terzija, izivljavanje....pa onda nam djavo kriv