ZVEZDA PRED VELIKIM IZAZOVOM Stanković jasan: Bićemo još bolji nego u Topoli
FK Crvena zvezda

Crvene zvezda u sredu od 18.30 dočekuje Čukarički.

- Svaka utakmica je priča za sebe, kada se jedna završi, odmaramo i spremamo se za narednu, a ciljevi su jasni, izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči utakmice trećeg kola plej-ofa protiv Čukaričkog.

RADNO NA "MARAKANI" Zvezda završila ogroman posao, defanzivac potpisuje

Stanković veruje da će njeogovi igrači odigrati bolje nego u poršlom kolu kada su u Bačkoj Topoli savladali TSC sa velikih 4:0.

- Igramo protiv trećeplasiranog na tabeli, dokazali smo da možemo da budemo pravi, iza nas je sjajna utakmica u Bačkoj Topoli i najmanje što možemo da očekujemo je isti pristup, ako ne i bolji. Čukarički nema šta da izgubi i sa takvim predumišljajem dolaze na Marakanu. Umeju da odigraju fenomenalno i da iznenade jače od sebe - rekao je Stanković za klupski sajt.

BEN ŽELI DUPLU KRUNU Blizu smo opet da ponovimo taj uspeh, veći motiv nam ne treba

On je podsetio na duel protiv Čukaričkog na startu drugog dela sezone i pobedu 3:0.

- Došli smo sa priprema, nismo imali 90 minuta u nogama i hvatali smo zalet za ono što nam je tad bilo najbitnije - derbi i Evropa. Tu smo pokazali da smo ušli u onu formu koju smo priželjkivali. Nekada je potrebno da i kada ne odigraš dobro - pobediš. Sada je situacija drugačija, svi znamo koji su nam ciljevi. Protiv koga god da se igra, cilj su tri boda na Marakani i to je jedino što očekujemo - poručio je Stanković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading