BEN ŽELI DUPLU KRUNU Blizu smo opet da ponovimo taj uspeh, veći motiv nam ne treba
FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je da crveno-belima u finišu sezone od osvajanja „duple krune“ nije potreban veći motiv. 

– Prijala nam je mala pauza od utakmica, s obzirom da tokom čitave sezone igramo gotovo na svaka tri dana. Veliki posao smo već odradili, ali je finiš sezone izuzetno bitan i peta uzastopna titula je dodatni motiv – rekao je Ben za klupski sajt. 

Ben je učestvovao u osvajanju prethodne četiri titule prvaka Srbije, a sada mu se pruža prilika da sa Crvenom zvezdom odbrani duplu krunu. 

- Jedan sam od retkih igrača koji se može pohvaliti takvim učinkom. U crveno-belom dresu sam osvojio četiri trofeja nacionalnog prvenstva i jednu titulu Kupa, prošla sezona je zbog osvajanja “duple krune” bila posebna, a sada smo veoma blizu da taj uspeh i ponovimo, veći motiv od toga nam nije potreban - kazao je reprezentativac Komorskih ostrva. 

ZAPELI PREGOVORI Zvezda ostaje bez ljubimca "delija"

BEN ŽELI DUPLU KRUNU Blizu smo opet da ponovimo taj uspeh, veći motiv nam ne treba

FK Crvena zvezda

 

 Izabranici Dejana Stankovića su pred meč protiv Čukaričkog prvi na tabeli domaćeg šampionata sa 85 bodova, dva više od Partizana. Ben razmišlja i o utakmici polufinala Kupa Srbije, koju će crveno-beli odigrati protiv Novog Pazara na domaćem terenu. 

– Pored nacionalnog prvenstva, cilj je osvajanje i Kupa. Prethodne sezone smo vratili “duplu krunu” na Marakanu i želimo da tako i ostane. Za sada sve ide po planu - rekao je Ben, koji je potom dodao: 

– Dugo sam u klubu i svestan sam značaja osvajanja oba trofeja. Naši navijači žive za takve trenutke i kada se prisetim radosti koju smo im priredili posle prošlogodišnjeg finala jedino što želim jeste da i ove godine bude isto. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading