SVAKA UTAKMICA JE KAO FINALE Aleksandar Katai ima jasnu poruku za "delije" pred duel sa Partizanom
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18 časova na stadionu “Rajko Mitić” dočekati ekipu večitog rivala u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije, a prvotimac i uzdanica crveno-belih Aleksandar Katai ističe da je pred ekipom jasan cilj do kraja prvenstva.

- Od starta prolećnog dela šampionata ostvarili smo maksimum, devet od devet pobeda, i polako idemo ka cilju koji smo zacrtali prvo u julu, a potom ga potvrdili u januaru na samom okupljanju. Mnogo je izazova pred nama u plej-ofu, a prvi jeste večiti derbi. Meč čiji se pobednik nikada ne zna u napred, ali smo odmah nakon Radničkog krenuli sa pripremom za derbi i siguran sam da ćemo biti spremni za najveću utakmicu u srpskom fudbalu. Stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem detaljno radi na svakom segmentu igre kako bi ponovili prošlogodišnji uspeh - počeo je Katai.

SVAKA UTAKMICA JE KAO FINALE Aleksandar Katai ima jasnu poruku za

FK Crvena zvezda

 

 
Naglašava Zvezdina desetka da će podrška dvanaestog igrača biti od velikog značaja, kao i da je svaka naredna utakmica važna u odbrani titule.
 
- Igraćemo ponovo pred našim navijačima što će nam predstavljati veliku prednost, ali svakako da se nećemo opuštati ni u jednom trenutku. Više puta sam govorio da samo Delije mogu da naprave neverovatnu atmosferu. Važna je pobeda pre svega i da zadržimo prvo mesto, nije bitno ko će postići pogodak imamo igrače koji svojim induvidualnim kvalitetom mogu da doprinesu pozitivnom rezultatu. Takođe, ne posmatramo situaciju na tabeli, još ništa nije gotovo imamo još sedam utakmica do kraja sezone, a svaka će biti finale za nas - zaključio je Katai.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading