ODLAZI SA "MARAKANE" Heroj crveno-belih napušta Zvezdu!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde trijumfom u Bačkoj Topoli protiv TSC-a okončali su takmičarsku 2021. godinu (3:2). Plasman u osminu finala Lige Evrope, ali i pet bodova zaostatka nad Partizan, jasan su signal da će biti posla na "Marakani" ove zime.

PRVI ODLAZAK SA "MARAKANE" Ljubimac "delija" napušta Zvezdu?

Biće dolazaka, ali i odlazaka iz tabora crveno-belih. Pre svega odlazaka. Pojedini igrač već uveliko pakuju kofere, a prvi koji stoji u tom redu jeste Aleksa Vukanović (29).

Ofanzivac crveno-belih zvanično je član Zvezde do 31. decembra kada mu ističe ugovor koji neće biti produžen. Dakle, Vukanović će ove zime potražiti novi angažman, što se pominjalo već mesecima unazad.

ODLAZI SA

FK Crvena zvezda

 

Kako saznaje "Alo!" za njega se već sada interesuju pojedini klubovi iz Švedske, Poljske, Turske i Grčke. Iako nije mnogo igrao ove sezone, Vukanović još uvek privlači pažnju evropskih klubova.

Protiv TSC-a odigrao je svoj poslednji meč za Zvezdu i opravdao poverenje Dejana Stankovića. Upisao je asistenciju, a bio i najzaslužniji za treći gol Pavkova.

"Zvezdaši" mu nikada neće zaboraviti pogodak protiv Jang Bojsa koji je uveo Zvezdu u Ligu šampiona. Vukanović je na "Marakanu" stigao 2019. godine iz Napretka za 350.000 evra. Odigrao je 83 utakmice, postigao 14 golova uz devet asistencija.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading