PRVI ODLAZAK SA "MARAKANE" Ljubimac "delija" napušta Zvezdu?
Foto: ALO/Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde ovog četvrtka u Bačkoj Topoli igraju poslednji jesenji meč protiv TSC-a (16.05). Kiksom u duelu sa Radnikom, crveno-beli su ponovo otišili na "minus pet" u odnosu na Partizan, pa ih čeka dosta posla kako bi taj zaostatak nadoknadili na proleće.

Svesni su na "Marakani" da je potrebno pojačati redove i popuniti potrebne rupe. Jasno je da doskorašnji napadač Moldea Ohi stiže već prvog januara, ali će se tražiti pojačanja i na drugim pozicijama, pre svega na pozicijama bekova.

Međutim, pre svega toga mogao bi da usledi i rastanak već nakon meča protiv TSC-a. Miloš Degenek (27) nalazi se na izlaznim vratima crveno-belih i već ove zime mogao bi da promeni sredinu.

PRVI ODLAZAK SA

Henning Bagger/Ritzau Scanpix via AP

 

Već se pričalo o tome da bi Degenek mogao da promeni sredinu ove zime. Kako "Alo!" saznaje za reprezentativca Australije raspituje se nekoliko klubova, pre svega iz Azije, tačnije Saudijske Arabije gde je Degenek već nosio dres ekipe Hilala. 

Kao da i sam Degenek priziva povratak u Arabiju. Na društvenim mrežama često u poslednje vreme objavljuje fotografije iz perioda dok je nosio upravo dres Hilala. 

 

 

On sa Zvezdom ima ugovor do 2023. godine, a kako crveno-beli jure Danila Arboledu iz Šerifa, jasno je da bi mogao da usledi transfer momka rođenog u Kninu.

Trojica sigurno odlaze?

PRVI ODLAZAK SA

Foto: Alo!/Vladimir Marković

 

Ove zime sigurno da će na "Marakani" glavni prioritet biti rešavanje statusa igrača koji se nisu pokazali u prethodnom periodu.

Aleksi Vukanoviću ističe ugovor sa šampionom Srbije i jasno je da će se Zvezda sa njim oprostiti. Takođe, nešto slično desiće se i u slučaju Aksela Bakajoka. 

Francuski ofanzivac ima u ugovoru klauzulu po kojoj bi crveno-beli u bilo kom momentu mogli da raskinu saradnju ako nisu zadovoljni, pa će ove zime posegnuti za tom opcijom.

Ostaje još uvek nejasan status Loika Dionija kome bi sigurno rado da vide leđa na "Marakani", naročito nakon dolaska Ohija. Međutim, problem je što njemu pozajmica iz Anžea ističe tek na leto, pa Zvezda mora da potraži nekoga ko bi preuzeo platu iskusnog napadača i privoleo ga na šestomesečnu pozajmicu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Miro

16.12.2021 17:38

@Kizami - Naj naj gori trener je Stankovic ,covek nema poja trener ne moze biti svako ,teska talaska.

Владимир

17.12.2021 08:11

А оном герилцу број 77? Доживотни уговор??? Ако сте се већ брукали са њим ових година платите га да седи на клупи и крај не упропашћавајте ми звезду више!!!!