BITNO JE! Aleksandar Katai uputio jako važan apel svim navijačima Crvene zvezde!
Tanjug/Ap

 

Vezni igrač Crvene zvezde i strelac jedinog gola protiv Brage Aleksandar Katai govorio je pred utakmicu 20. kola Superlige Srbije koju će crveno-beli odigrati na stadionu „Rajko Mitić“ u ponedeljak od 18 časova i istakao da će podrška navijača na tom meču biti od velikog značaja igračima Zvezde.

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA! Dejan Savićević ja namerno dobio crveni karton u Tokiju, a evo i zašto!

VOLI ĐOKOVIĆA, DAO GOL ZVEZDI, PA ODMAH STIGAO NA "MARAKANU" Gde je nestao fudbaler koji je crveno-belima doneo 1.500.000 evra! (FOTO)

- Znam da je aktuelna priča oko uspeha koji smo napravili u Evropi i da bi svi da čuju što više u vezi toga, ali iskreno mene više zanima koliko ćemo publike imati protiv Radnika. Nama ta podrška mnogo znači, izgaramo na terenu, borimo se svim srcem, postižemo uspehe, kao što je ovaj istorijski i najveća nagrada nam je kada ima što više publike na Marakani. Zato želim da vidim koliko će ih biti ovoga puta, jer svaki gledalac je nama značajan – poručio je Katai.

BITNO JE! Aleksandar Katai uputio jako važan apel svim navijačima Crvene zvezde!

EPA-EFE/HUGO DELGADO

 

 

Poznato je da Crvena zvezda budi posebnu emociju i da su navijači ono što klub čini posebnim, a upravo to je i sam istakao momak iz Srbobrana.

- Mi igramo i borimo se za Zvezdu zbog njenih navijača, da bi oni mogli da uživaju u tome na stadionu i očekujem da će zbog toga i doći. Ovo je poslednji meč jeseni na našem terenu, vidim da je klub omogućio besplatan ulaz. Mi smo dali maksimum i nastavićemo da se borimo za Zvezdu i ubuduće, ali sve je mnogo lakše kada je podrška na tribinama. Zato ponavljam još jednom, bitno je koliko će navijača biti u ponedeljak jer smo tako najjači i samo tako možemo do novih uspeha. Hajde da vidimo koliko će nas biti protiv Radnika, zvezdaši dođite – istakao je Katai.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading