OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA! Dejan Savićević ja namerno dobio crveni karton u Tokiju, a evo i zašto!
FK Crvena zvezda

Pre nešto više od 30 godina Crvena zvezda je postala najbolji fudbalski klub na svetu. Pobedom u Tokiju nad čileanskim Kolo Kolom crveno-beli su poneli titulu svetskog šampiona.

VOLI ĐOKOVIĆA, DAO GOL ZVEZDI, PA ODMAH STIGAO NA "MARAKANU" Gde je nestao fudbaler koji je crveno-belima doneo 1.500.000 evra! (FOTO)

HRVATI U ŠOKU! Crvena zvezda krade igrača Dinamu iz Zagreba!

Na "Marakani" je nedavno proslavljeno tri decenije od velikog uspeha, a veliku tajnu otkrio je tadašnji golman crveno-belih Zvonko Milojević. Čovek koji je simbol za borbu i hrabrost istakao je da je Dejan Savićević namerno dobio crveni karton na meču protiv Čileanaca.

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA! Dejan Savićević ja namerno dobio crveni karton u Tokiju, a evo i zašto!

FK Crvena zvezda

 

- Dejan Savićević zahtevao je od trenera Vladice Popovića da u Tokiju na golu bude Jegulja (Dragoje Leković), a ne ja. Ovaj mu je odgovorio "Dejo, ti si zvezda ovog tima, ali ja sam trener i ja odlučujem ko će biti u sastavu". Dejo je odgovorio treneru da će on, ukoliko na golu ne bude Leković, namerno napraviti prekršaj za isključenje. Obećanje je i ispunio - rekao je za nedeljnik "Ekspres" Jagodinac Zvonko Milojević.

U Crvenoj zvezdi je među stativama ostavio dubok trag i njegovo ime se zasluženoi našlo u bogatoj klupskoj istoriji. Njegov rekord po broju minuta (697) bez primljenog gola u šampionatu države i dalje niko od golmana Crvene zvezde nije nadmašio. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading