CRVENA ZVEZDA MINIMALCEM POBEDILA NAPREDAK Gajić slomio otpor Kruševljana (FOTO GALERIJA, VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda je pred svojim navijačima remizirala sa Šerifom (1:1) u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

U ne baš idealnom raspoloženju crveno-beli su dočekali Napredak, a pred revanš u Moldaviji, jedva su slavili, gol odluke postigao bek Gajić u finišu meča - 1:0. 

Crvena zvezda - Napredak 1:0 (0:0)

Strelac: 1:0 Milan Gajić u 76. minutu.

Beograd - Stadion: Rajko Mitić. Sudija: Nenad Minaković. VAR sudija: Dalibor Đurđević.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gajić, Degenek, Dragović, Bakajoko (od 60. Bakajoko), Lazetić (od 60. Krstović), Petrović, Krstičić (od 78. Srnić), Nikolić (od 60. Ivanić), Falko (od 66. Gavrić), Ben.

NAPREDAK: Šuljagić, S. Jovanović, Marinković, Kočić, Mršić, Tomić, Spremo, Marjanović, Krstić (od 70. Laban), Đ. Jovanović  (od 46. Marinković), Bačanin (od 46. Milošev).

90+2. minut: Prodor Gavrića po levoj strani, prodor između dva rivala, zalamanje trećeg, pa šut i lopta odlazi dva metra od dalje stative.

88. minut: Sa 25 metara gađa Ivanić iz slobodnog udarca, lopta prolazi pola metra pored stative.

82. minut: Koškanje na sredini terena, požuteo je igrač gostiju Marinković.

76. minut: Krenuli su igrači Napretka da iznesu loptu, čini se da su crveno-beli napravili faul kad su oduzeli loptu, ali sudija je ostao nem. Usledio je centaršut Bena na drugu stativu, utrčao je bek Gajić, bacio se i glavom pogodio, Crvena zvezda - Napredak 1:0.

68. minut: Lopta u for u kazneni gostiju za Ivanića, uklizali su on, golman i štoper rivala, samo je malo Mirko zahvatio, ali ne da je skrene ka golu.

67. minut: Ivanić povratna za Krstovića na tri metra na prvu stativu, sjajno šut napadača brani Šuljagić.

66. minut: Gavrić je zamenio Falka.

64. minut: Prvi žuti karton, Marinković je vukao Krstovića pet, šest metara, na kraju je sudija svirao faul na 17 metara po sredini gola. Loš šut Bena.

63. minut: Kontra Kruševljana, šut Kočića iskosa sa 15 metara, brani Borjan.

60. minut: Ne ide Zvezdi nikako u napadu, pa je trener Stanković napravio trostruku izmenu, uveo je Gobeljića, Krstovića i Ivanića.

56. minut: Šut Petrovića iz daljine sa 24 metra i malo muke golmana Šuljagića da obrani.

46. minut: Dvostruka izmena u Napretku, ušli su Marinković i Milošev. 

2. POLUVREME:

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

44. minut: Gajić je pao u kaznenom i tražio penal, VAR je potvrdio da faula nije bilo.

37. minut: Ubačena lopta posle slobodnog udarca u kazneni gostiju, loše je izbijena, ostala je na penaltiku, opalio je po njoj Krstičić, fijuknula je tik iznad prečke.

29. minut: Bakajoko je pao dok je po strani jurio za rivalom, usledila je povratna igrača Napretka na deset metara, Đorđe Jovanović je hvatao volej, ali je to loše uradio, pa je Borjan lako uhvatio loptu.

23. minut: Šut Petrovića iz daljine, lopta je nezgodno odskočila pred golmanom Šuljagićem, prevarila ga, ali je nekako loptu skrenuo u korner.

21. minut: Sa desne strane centrirao je Stefan Jovanović, na sedam metara utrčao je Kočić i šutirao glavom, ali pravo u golmana Borjana.

15. minut: Probao je i Lazetić glavom sa 12 metara, ali je udarac bio preslab za golmana Šuljagića.

8. minut: Šut Falka glavom sa deset metara pola metra iznad prečke.

3. minut: Posle kornera probao je Degenek glavom, dobra prilika, ali je za malo bio neprecizan, fijuknula je lopta iznad prečke.

1. minut: Zvezda je krenula ofanzivno od starta. probao je Ben, nije dao gol, uz to je bio i u ofsajdu.

1. POLUVREME:

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rešio je da odmori nosioce igre u evropskim kvalifikacijama, samo su Borjan, Dragović i Falko u timu, ostalih osam igrača odmara, a šansu su dobili Degenek, Lazetić, Nikolić, Petrović, Bakajoko...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading