Profesor
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Da je zagrljaj definitivno najbolji "sedativ" za dete, pokazuje i gest profesora iz Sidneja, čija je fotografija osvanula na društvenim mrežama i zapalila javnost.

Naime, detalje iza objavljene fotografije objasnila je ćerka profesora, Sidni Engelberga, koji je u sred predavanja uzeo u naručje uplakano dete svoje studenkinje.

Kako je rekla njegova ćerka, a preneo portal "BuzzFeed", profesor na svojoj klasi ima dosta studetkinja koje su mlade majke i često im ponavlja kako je obrazovanje izuzetno važno i ohrabruje ih da svoju decu dovode na njegova predavanja i time im daju primer.

Tokom njegovog predavanja, beba jedne studentkinje počela je da plače zbog čega je ona htela da napusti čas jer nije želela da uznemirili ostale. Međutim, kada je profesor shvatio šta studentkinja želi, prišao joj je, uzeo dete u naručje i sa mališanom u rukama nastavio sa predavanjem i dozvolio mladoj mami da isprati nastavu do kraja.

"Moj otac obožava decu, ima petoro unučadi i za njega je potpuno normalno da uzme dete, umiri ga i nastavi predavanje”, rekla je njegova ćerka.

Fotografija je ubrzo postala viralna, što je iznenadilo i profesora i njegove kolege. Tom prilikom, profesor je poručio da njegov gest ne bi trebao da se prikazuje kao spektakularan jer takav postupak treba da bude najnormalniji.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading