andrija milošević
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Andrija Milošević, poznati glumac i komičar, često iznenađuje javnost svojim duhovitim pojavljivanjima u javnosti. Na društvenim mrežama ga prati blizu milion ljudi, a on se ne libi da s vremena na vreme počasti pratioce nekom urnebesnom objavom.

Ovog puta, Andrija je odlučio da se transformiše u ženu. Obukao je drečavu žensku bluzu, stavio crnu periku na glavu, a lice je posebno sredio sa šminkom - crvenim ružem, iscrtanim obrvama i drugim detaljima.

Uz sliku svoje transformacije, Andrija je podelio i smešan video u kojem je pevao pesmu uz ozbiljan izraz lica. U opisu videa, napisao je humorističnu priču o tome kako ide na putovanje sa svojim dečkom kamiondžijom i kako rezanje pršute u kamionu postaje deo njihovih avantura.

Ova transformacija izazvala je lavinu smeha među Andrijinim pratiocima na društvenim mrežama. Čak su se i poznate ličnosti, poput Lepa Brene i Zejne Murkić, pridružile komentarisanju. Brena je srdačno reagovala na Andrijin video, dok je Zejna predložila saradnju na pesmi.

Ovo nije prvi put da se Andrija oblači kao žena, što pokazuje njegovu spremnost da se igra sa svojim imidžom u svrhu zabave svoje publike.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading