Kortni
Foto: Profimedia/Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kortni Kardašijan je podelila fotografiju na svojim Instagram pričama dok se sprema za spavanje. Ušuškana ispod pokrivača, majka četvoro dece je postavila selfi i podigla kameru, koristeći jedan od filtera aplikacije.

- Ovaj filter je lud i upravo sam popila čašu majčinog mleka jer sam bolesna pa za laku noć! - Kardašijan Barker je napisala.

Zvezda serije Kardašijanke je nedavno postala majka i ima sina Rokija koji ima 5 meseci. Njen suprug ima ćerku od 18 godina i sina od 19, te su oni sada jedna velika porodica.

Ranije ove nedelje, Kardašijan Barker je objavila seriju fotografija na Instagramu sa svog nedavnog prolećnog odmora.

Ponosna mama podelila je divnu fotografiju na kojoj drži Rokija dok njegova mala stopala lebde iznad stepenica koje vode do tropskih voda. Ona je uživala dok je sedela u vodi i kvasila stopala, a nogice njenog sina su izazvale posebno oduševljenje. Tokom vikenda, Kardašijan Barker je ponovo podelila objavu na Instagramu i u svojim objavama napisala poruku iznad fotografije novopečenim mamama, piše "People".

- Tvoje telo je prelepo u svim fazama. Tokom trudnoće kada blistamo i rastemo, posle porođaja kada se lečimo i smanjujemo se, a onda je najteže jer se naša tela još prilagođavaju - napisala je Kardašijan Barker i dodala:

- A ako dojite, to je sasvim drugi deo. Pokušavam da budem korektna prema sebi dok moje telo nađe novu normalu. Nije realan pritisak na nas da se oporavimo kada je sve novo i drugačije. Život je lep.

(Republika)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading