"OVO SE DESI KAD RODITELJI DECI NE SMEJU DA KAŽU NE" Na internetu osvanula fotografija iz restorana koja je ZGROZILA naciju (FOTO)
Foto: Shutterstock

Mala deca i njihovo prisustvo u restoranima je tema koja često pokreće oštre diskusije na srpskom internetu. Dok su jedni striktno protiv, drugi opet ne vide nikakav problem u tome. Ipak, fotografija koja se našla na društvenim mrežama nažalost pokazuje da su ovi prvi, možda ipak u pravu.

Fotografija hranilice za bebu i ostavljenog potpunog nereda svuda oko i ispod nje u jednom restoranu u Srbiji našla se na Iks profilu "Dete suncokreta" i opravdano naljutila Srbe.

"Zašto ali zašto mislite da ako ste u restoranu možete i treba da ostavljate haos za svojim detetom?" stoji u opisu fotografije.

Kako se može videti na njoj, pored stola, u restoranu je bila postavljena i hranilica za bebu ispod koje je bio šokantan prizor. Ostaci hrane bili su svuda oko i ispod hranilice što je najpre iznerviralo autora fotografije a onda i sve one koji su imali priliku da je vide.

 

"Čak je i moje dete glasno izgovorilo 'mama ovo nije lepo da se radi'", dodala je žena koja je i uslikala čitav prizor.

 

Ljudi osuli paljbu u komentarima

Ispod njenog komentara, ređali su se i neki drugi.

"Meni je ovo prestrašno, grozan primer daju deci", "Molim? Ludilo mozga", "Pa kako drugačije da im dete poraste u bahatu s*oku ako nema dobar primer ispred sebe?", "To je onaj tip roditelja koji dece ne sme da kaže ne, jer će da povredi njihova mala nežna osećanja", "Prostakluk ne bira mesto", "Dok sam radio u kafiću, ovo je bilo najčešće nepočinstvo gostiju i čim dođe više parova sa nekoliko dece za jedan sto, znam šta sledi i nikad nije bilo izuzetka", "Primitivizam ukršten sa skorojevićizmom", pisali su oni.

Ipak, neki su dvaput razmislili o ishodu cele situacije pa su ostavili nešto neutralnije komentare.

"Jezivo, ali opet možda su rekli konobari: 'Ne brinite ništa, mi ćemo", "Pa teško da se radi o detetu koje koristi ovu stolicu, znači to je neka beba, ne može biti bahato već prosto još uči da jede. Pretpostavljam da je osoblje reklo da će oni skupiti, što bi bilo i u slučaju da se odrasloj osobi prosulo nešto iz tanjira i popadalo", glasili su njihovi komentari.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading