Prosidba
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Prosidba je poseban trenutak u životu zaljubljenog para. Romantično pitanje koje mladić postavlja devojci i posle njenog "da" joj stavlja verenički prsten trenutak je koji dugo ostaje u sećanju i mahom se događa "u četiri oka". Ali, o jednom takvom činu se s posebnom pažnjom poslednjih dana priča na društvenim mrežama, a snimak raskošne prosidbe postao je viralan iz neobičnog razloga. Iako je mnoge oduševila romantična atmosfera, mnogo toga nije bilo uobičajeno.

Devojka u uskoj beloj suknji i belom topu šetala je do jezera koje je bilo raskošno ukrašeno belim ružama, dok je od krupnih slova na obali jezera bilo formirana poruka koja je glasila: „Udaj se za mene“. Slova su bila ogromna i svetlela su dok su pored njih gorele baklje i to uoči samog zalaska sunca. Prizor je dodatno bio obogaćen muzikom violiniste, stvarajući tako idilično okruženje za prosidbu.

Međutim, ono što je ovaj romantični čin učinilo neobičnim jeste činjenica da mladić koji je zaprosio ovu devojku nije bio tu, i to ni manje ni više nego zbog boravka u zatvoru. Iako je bio opravdano sprečen da prisustvuje vlastitoj veridbi, on je angažovao čoveka koji je priredio ovako romantični čin u njegovo ime. Čak je iz zatvora uspeo da se putem Fejstjuna putem video-poziva vidi sa verenicom koju je čekao dijamantski prsten. Ona je sva ushićena prihvatila prosidbu i samoj sebi stavila prsten.

Snimak je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi su izneli svoje mišljenje o ovoj neobičnoj situaciji. Dok su jedni ovo smatrali izuzetno romantičnim, drugi su bili skeptični i isticali da prisustvo partnera ipak znači mnogo više od bilo kakvog raskošnog ambijenta. Organizatori su se oglasili na svom TikTok nalogu, ističući da su svojim trudom omogućili da se ovaj trenutak desi, bez obzira na fizičku distancu, a o tome je pisao i San.

Bez obzira na različita gledišta, jedno je sigurno: ovaj neobičan predlog za zajednički život mnoge je ostavio zbunjenim, a mišljenja ljudi na mrežama bila su podeljena.

@bloomingeventsco_ DEFINITION OF IF HE WANTED TO, HE WOULD!!! .. no matter the distance he still made it happen. Proposing soon? Dm/text us. We would love to help you plan your special day!🤍🫶🏽 #proposal #proposalgoals #proposalvideo #proposalstory ♬ original sound - fantasyfilm
- Ovo je definicija izreke “Da je hteo, zaprosio bi te, bez obzira na sve!”

- Najcrvenija "zelena zastava" koju sam ikada videla!

- On se očigledno obavezuje ovoj ženi na brak.

- U sukobu sam između “ovo je divno i ovo je grozno!”

- Zamislite da nakon toga stojite tamo sami...

- Ovo je trenutak u kojem želim da moj partner bude prisutan. To što je on u zatvoru zaista kvari trenutak - glasili su neki od komentara ispod ovog viralnog snimka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading