Dan zaljubljenih
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kad kažemo "Dan zaljubljenih" onda pomislimo na ljubav, poklone i ruže. Ipak, jedna Srpkinja Maja priznala je kako je pre nekoliko godina njenom mužu uspelo da je iznenadi i oduševi sa nešto drugačijim poklonom od onih regularnih.

Maja je na svom profilu na X društvenoj mreži podelila sa drugima fotografiju iznenađenja koju joj je tadašnji dečko, a sadašnji muž priredio. Kako je objasnila, iako je to bio možda i jedini put da je priredio nešto slično, originalna ideja ostala joj je u sećanju.

"Prisetimo se jedinog dana zaljubljenih kada je moj muž, tadašnji dečko, rešio da me iznenadi", napisala je ona u opisu fotografije, koju je na pomenutoj mreži i priložila.

Iako nije bilo ogromnih buketa cveća, skupih poklona i svega onoga što danas možemo videti na mrežama, jedan tanjir, par ćevapa i iseckan luk bili su ono što je Maju oborilo s nogu.

Savršen poklon na srpski način

Njen, sada već suprug, kako se može videti na fotografiji, od nekoliko ćevapa je u tanjiru napravio srce, a unutar "srca" sitno iseckao luk.

Njegovu originalnost pozdravili su mnogi na mreži "X", smatrajući da je ovako nešto zapravo najsavršeniji poklon na srpski način.

A onda se i sama Maja javila, te dodala jednu bitnu informaciju.

"Ali pazi, težinu ovom gestu daje činjenica da on ne podnosi luk", napisala je ona.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading