seks
Foto: Shutterstock

Ponekad se sa nekim možete slagati u svakoj oblasti, ali ako niste seksualno kompatibilni, veza može brzo da propadne.

Strast podiže i hrani ljubav, a nema muškarca koji ne voli da se pohvali time da je njihova draga prava “lavica” u spavaćoj sobi.

Evo šta muškarci misle kada kažu da je njihova partnerka dobra u krevetu.

1. Muškarac koji je imao više od jednog orgazma tokom odnosa koji je trajao nekoliko sati Ukoliko ste uspeli da ga zadržite uzbuđenim i nakon što je doživeo najveće zadovoljstvo, on će vas smatrati ženom koja je dobra u krevetu.

2. Zaspao je odmah posle seksa Ovde se ne radi o nedostatku pažnje, već jednostavno, žena je uspela da isprazni svu energiju iz njega.

3. Muškarac je zaboravio na činjenicu da je imao naporan dan pun stresa i obaveza Dobar seks je promenio njegova osećanja i umesto umora muškarac se sada oseća srećno i opušteno.

4. Njegovo lice ima osmeh koji ne želi da skine Muškarci posle dobrog seksa imaju osmeh koji satima ne mogu da skinu sa lica. Ovo je jasan znak da je žena u krevetu bila dobra.

5. Muškarci cene žene koje nikada ne odbijaju poziv na seks, čak i kada su umorne ili tužne Čak i kada je umorna ili tužna, prema mišljenju muškaraca, žena ne treba da odbija poziv za seks.

6. Vi nemate naviku da žurite sa predigrom. Predigra je veoma važna u seksualnom odnosu. Vi želite da muškarac uživa u svakom trenutku u vašim dodirima, ne žurite sa predigrom, a muškarci smatraju da ovo rade žene koje su dobre u krevetu, piše 021.rs.

7. Vi ste naučili nekoliko novih poza i želite da ih sa svojim partnerom isprobate Muškarci vole kada je žena spremna za eksperimentisanje u krevetu i kada sa nestrpljenjem želi da isproba nove poze sa svojim partnerom.

8. Vama nije neprijatno da koristite seksualna pomagala Vi ste spremne da ispunite sve njegove želje, kao što je i on spreman da ispuni vaše.

9. Nemate stida Muškarci vole kada se žene pored njih osećaju opušteno – čak i kada ne nose ništa na sebi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading