devojka
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Na uobičajenom prvom sastanku dvoje ljudi obično pokušavaju da impresioniraju jedno drugo, ali je jedan mladić iz Toronta potpuno promenio pristup kada je odlučio da na sastanak ponese „treći točak“, piše Nevsveek. Na TikToku objavu je podelila žena koju je muškarac, Huinh, izveo na prvi sastanak.

Napisala je da se, kada je došao kolima po nju, pojavio sa svojom mačkom. Kućni ljubimac se mirno odmarao u svojoj nosiljci, koju je čovek dao Kejtlin da drži tokom vožnje automobilom.


Ona je celu situaciju snimila i postavila na TikTok, a snimak je za kratko vreme postao viralan i oduševio ljude na društvenoj platformi. Natpis je glasio: "Upravo sam na sastanku sa muškarcem i on je doveo svoju mačku??" Zatim sledi: „I on me tera da je držim u nosaču“.

@huynhtwins hes making me hold the crate too #fyp #foryou #cat ♬ origineel geluid - sjon🐥

Ali korisnici TikTok-a su bili apsolutno oduševljeni. „Samo bih se igrao sa mačkom i verovatno zaboravio na njega“, napisao je jedan korisnik. "Zbunjen sam. U čemu je tačno problem?", dodao je drugi. "Podržavam. Udaj se za njega", našalio se treći. "Svuda zelene zastave. Boljeg čoveka niste našli", glasio je drugi komentar. "Sastanak je prošao odlično, sada smo zvanično u vezi i do sada je bilo neverovatno! Takođe, maca je tako voljena i najslađa! Zove se Soju i tako je luda", napisao je tada Huin. Sudeći po objavama na društvenim mrežama, par je i dalje zajedno, pa je ovo svakako jedna od lepših priča o prvom izlasku.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading