panorama
Foto: Alo/Vladimir Markovic

Kada je prvi talas Rusa stigao u Srbiju, mnogi stanodavci su podigli cene kirija, a gotovo svi stanovi su bili izdati. Sada je najavljen novi talas Rusa, a pojedini stanodavci ponovo su počeli da dižu cene, te je opet veoma teško na oglasima i stranicama za izdavanje nekretnina naći stan po pristojnoj ceni.

Skoro svakodnevno neki oglas za stan na društvenim mrežama korisnici komentarišu. Jedan oglas stan u prestonici u Cvijićevoj ulici ostavio ih je u šoku i to zbog cene od 850 evra na mesečnom nivou, plus računi.

"Izdaje se stan, ulica Cvijićeva, ispod parka Tašmajdan, 52 m2, dvosoban, kompletno opremljen i namešten, Peti sprat, orijentisan ka dvorištu, terasa 3 m2, jako mirno i tiho okruženje, lift, video nadzor, interfon. Cena 850 evra mesečno, računi 100 evra (infostan, struja, internet, katv, održavanje), bez provizije. Mogućnost iznajmljivanja i garažnog mesta - navodi se u opisu oglasa koji je objavljen u grupi "Izdavanje stanova - Beograd'", prenosi Kurir.

Nakon nekih komentara stanodavac je rešio da isključi mogućnost komentarisanja ovog oglasa, što u poslednje vreme sve veći broj stanodavaca i čini. "850 evra? Jel neka greška ili stvarno?", upitao je jedan korisnik društvenih mreža. "Bukvalno vas sram bilo za ovakve cene", navodi se u jednom od komentara.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading