ZVUČI LUDO ALI STVARNO RADI Fenomenalan trik da začas nađete zagubljenu stvar u kući
Foto: Printscreen/instagram

Svima nam se desilo da ne možemo naći ključeve, dokumenta, četku za kosu... iako smo sigurni da smo ih ostavili baš na tom mestu. Veoma često se dešava da ne možemo da nađemo neophodnu stvar kad smo u žurbi, pa nas hvata panika, anksioznost.

Predmeti iz kuće često nestaju zbog nepažnje i žurbe. Pri poslednjoj upotrebi osoba je bila rasejana, zamišljena i negde je stavila, a onda je sigurna da je stvar izgubljena. Ponekad postoji čak i izvesnost da ga je ukrao kolačić, bauk ili neki drugi entitet, posebno da bi naštetio vlasniku.

U principu, zbog gubitaka, često nastaju i poremećaji u porodici, odnosno kreće svađa, optuživanje i nervoza. Ovo ne bi trebalo dozvoliti.  Evo šta će pomoći u smirivanju situacije. Na primer, bilo koja baka, ako je nešto izgubila, nije pitala kako da to pronađe. Odmah joj je s usana poletela izreka: "Đavole, poigraj se i vrati mi". I začudo, pronađene su stvari!

Od bake sam čula neverovatnu stvar, da ne bi ludela i gubila vreme tražeći po kući stvari "koje kao da su vile odnele", uradim nešto što po meni nema "veze sa mozgom", ali stvarno pomaže. Naime, sve što treba da uradite je da okrenete džezvu napoačke i sačekate par minuta, posle čega ćete jednostavno krenuti ka mestu gde se "izgubljeni predmet" nalazi.

Probala i stvarno pomaže, a kako ne umem da objasnim. Umesto da gubim živce i prevrćem na sve strane ja se uvek setim bakinog rituala, tako da i ne lupam glavu kako ta stvar zapravo funkcioniše. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading